מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אורנה עברה את הניתוח בשלום!לילך.פ17/11/2010
כרגע בחדר התאוששות קיבלתי מסרון מהמשפחה...
נאחל שתהיה לה החלמה קלה !
איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לה...
נשיקות לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה,לך, לילך.חכתי לשמוע על אורנה
מל17/11/2010הצטרפתי לפורום המקסים הזה לא מזמן. את אורנה כבר הכרתי יותר טוב, בטלפון,.גם תרמה, לי,בלוחמנות שלה.גם אני נלחמתי בבירוקרטיה. גם היום הצלחתי. אני מאושרת. מחכה לנתוח מעקף בדצמבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למל
שולה זק17/11/2010בשעה טובה מל. יש לנו מועקפים ואם תרצי אוכל לתת לך טלפונים שלהם.
היכן את עוברת את הניתוח? (מתנצלת מראש אם זה פרט שציינת בעבר ושכחתי)
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אני זוכר נכון..
מקס ברנר17/11/2010(זה משפט שבעבר לא נהגתי להגיד, עד שהתחיל להמחק לי המוח...) הגברת דיווחה בעבר כי תנותח אצל ד"ר רזיאל.אלייך-שולתנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי תודה תודה
שולה זק17/11/2010מראש התנצלתי שאיני זוכרת.
העיקר לביאתנו הרשומה ברשויות כאורנתנו (חחחחחחחחחח) אחרי) עשתה זאת בגדול סוף סוף....עכשיו8 מחכים לך (על משקל מחכים לגודו).
מנתח כבר יש????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוכרת את הבדיחה היהודית
מקס ברנר17/11/2010על אחד ששאלו אותו איך אשתו במיטה.השיב:"מה אני אגיד לכם?חלק אומרים ככה..חלק אומרים ככה...
ככה זה גם עם המנתחים שלי.בסוף אחליט בעצמי ואפרסם ברבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס תמיד צודק-אם התכוון אלי.ולשולה:
מל18/11/2010לו,וגם לך, שולה.לא היה בכלל פשוט,לי,. אבל ב"ה,הסתדר.,והנתוח שלי יהיה אצל אסנת רזיאל באסותא. מה שמעניין שיתקיים ביום הגיוס שלי לצה"ל:22.12....לפני...כ-.......
40 שנה. (אני בקליקה,שלך, שולה.)
מה המשמעות?....היתכן שאחזור לגיל 18?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמל יקירתי
שולה זק18/11/2010כנראה שכן..תתכונני להיות שוב בת 20!!
בני ה"הקטן" (בן 38) אומר שיתבע את ה"יצרן" (המנתח ובית החולים) כי הפכתי למוטציה של אנרג'ייזר ודורסל ביחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נגיש יחד את התביעה - מה דעתך???????????????.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתפרצת בצחוק "על-הבקר" בזכותך,שולה.
מל18/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זו בהחלט בעיה
מקס ברנר18/11/2010שלא מזדקנים לפי ציפיות הסביבה.סיפר לי רופא ממכריי שה"ויאגרה" לא היתה כזו הצלחה מסחרית כפי שציפו,כי בנות הזוג של הקשישים התקוממו:את מתרגלת לחיות עם סמרטוט,שרק זכרונות לילות אהבה על הגורן יש לו,ופתאום מופיע אצלך בבית חרמן זקן שמפר את השלווה-בדיעבד היה עדיף שיהיה אימפוטנט!
ככה זה עם שמנה-דובה לשעבר, בת 50 פלוס,שנרשמת לקורס סנפלינג! איך הגיבה המשפחה שולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו תורי "נקרעתי" מצחוק
שולה זק18/11/2010מקסים....הסביבה בהחלט היתה בהלם. כוונתי הסביבה הקרובה, שמהלך השנים חייהם היו לא קלים סביבי, "תביא לי, תיתן לי, תעזור לי, תנהג לי, תחמם אוכל קנוי מהמקפיא" וכו' וכו' וכו'. ולפתע פתאום הס, אין פקודות, אין בקשות!!!!! מחוסרי תעסוקה. נמצאים על "סף פיטורין מחוסר מעש" חחחחחחחחחחחחחחחחחח.
ועכשיו לפן הרציני - אנחנו השמנים, לא מודעים כמה אנחנו מקשים על חייהם של יקירנו. לא מתוך רצון להזיק ולהציק ולא בכוונה לנדנד - אלא המציאות היא כזו. פעולות יום יומיות פשוטות קשות עלינו - לא כך היום (ואני מדברת בשם עצמי). קל לי ללכת לזרוק זבל. אין בעיה לעלות על כסא ולהוריד מהארון משהו, אין בעיה ללכת שעות ברגל ועוד אלפי דוגמאות.
כך שמקסי.....תתכונן, בשנה הבאה כשתיתן דיווח (זוכר ההוא שסיכמנו עליו) תוסיף גם נתון זה לטבלה.....אנרגיה וחיוניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)