מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הי לכולםמירית17/11/2010
קודם כל אורנה בהצלחה ומקווה שתרגישי טוב תדווחי לנו גם
שנית רציתי להגיד לכם שהיום עשיתי את הבריום די מגעיל היייתי אומרת החומר הלבן הזה אבל נו בלעתי אין מה לעשות והבנתי למה קראתם לבדיקה לונפארק חחחחח זה היה הקטע המשעשע בבדיקה
טוב חסרים לי עוד 3 בדיקות קליליות וזהו בשבוע הבא אני מסיימת את הכל ואז אני צריכה לחזור לכירורג עם כל התוצאות
ואז הוא נותן לי מכתב שאני צריכה להוציא התחייבות בקופה
ואז אהיה גם אחת כמוכם
שוב אני מפחדת מאוד וכמובן אני בטוחה שאתם מבינים את הפחד הרי כול המשרוולים היו בסרט הזה
בטח אתם צוחקים ואומרים בליבכם נו איך שגם אנחנו היינו שם ומקווה שיום אחד שאהיה מאחורי זה אצחק איתכם
טוב מבטיחה לעדכן שוב
תודה לכל התומכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירית.....זה מגיע מבטיחה לך
שולה זק17/11/2010וכל המשורוולים, המועקפים ומטובעים - חששו, דאגו, פחדו אבל!!!!! ידעו שהנה מתקרב היום והם משנים את חייהם ומשפרים את איכות חייהם ואז מופיע החיוך והפחד נמוג.
בהצלחה עם הבדיקות "הקליליות" ותמשיכי לדווח.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיריתוש
נטלי17/11/2010חחח אמרתי לך שאת הולכת להיות בלונה פארק בבדיקה...
אבל הנה את אחרי וזה הכי חשוב...
הבדיקות הקלילות האלה גם יעברו, שיהיה בהצלחה...
תמיד פה בשבילך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נטלי
מירית18/11/2010האמת לדעת לפני מה אני הולכת לעבור עוזר לי בלחץ שלפני
כמו דניאל שכתב לי את כל השלבים גם את הלא נעימים
תודה תודה ותודה לכולכם
ואו איזה חברים מדהימים יש כאן
בהצלחה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירית, היום הנכסף מגיע בסוף
דניאל17/11/2010את מתעוררת אליו, ומשם הכל הופך להיסטוריה
בהצלחה בהמתמנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל יקירי
מירית18/11/2010קודם כל אני חוזרת כל פעם לקרוא את התגובות שלך להודעה שלי הקודמת
תודה שוב שתארת לי בפרטי פרטים מה מרגישים מההתחלה ועד הסוף וזה קצת הוריד מהלחץ
זהו אני לקראת הסוף בעוד שבוע וחצי אקבע תור נוסף לכירורג ואז כנראה הוא יתן לי תור ואז זה באמת יהיה מצאותי
אני הייתי נגד כל הניתוחים הללו ואני לא מאמינה שבסוף לא תהיה לי ברירה חייבת להיות איתך כנה אני עדיין מדשדשת בין כן לעשות ללא לעשות למרות שהנטייה היא לכן לעשות
מפחדת מאוד והפחד הוא זה שמונע ממני החלטה סופית
אבל יבוא הרגע שאצטרך לקחת את הסיכון ואיך אומר אלון גל "צריך לנסות מקסימום זה יצליח" אז נכון הלנסות כאן הוא חיים ומוות אבל לא נשארה לי ברירה
:) ראית איזה יופי אני משכנעת את עצמי
כל כך רוצה להיות אחרי ולדעת שזו הדרך הנכונה שעשיתי
תודה על הכל שוב אין כמוך בעולם
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירית
אפרת18/11/2010הי מתוקה אני חודש אחרי ניתוח שרוול הורדתי 14 קג אני מאוד מבינה את הפחד שלך והחששות כי לא מזמן גם אני הייתי בסרט הזה
אבל כמו שאמרת אחכ באמת צוחקים על זה ושוכחים
בכל מיקרה שיהייה לך בהצלחה וכל מה שאת צריכה אני פה ובפייס אפרת עוזיאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אפרת חפשי אותי בפייס ריקי פרבדה
ריקי18/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אפרתוש יש לי אותך חח
ריקי18/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)