מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום לכולם- חדשה כאןקרן18/11/2010
מאד חדשה בתחום ודי לוטה בערפל בכל מה שקשור לניתוח שרוול...
אני שוקלת 93 וגובהי 160
אני סובלת מטריגליצרידים מאד גבוהים ויש לי נטיה לסכרת ( 115-120 אלה המדדים שלי)
אני תוהה אם יאשרו לי ניתוח שכזה... מה אתם חושבים? יש סיכוי?
דבר שני- אני ובעלי מנסים להכנס להריון בתקופה האחרונה, האם הניתוח משפיע באיזשהי צורה על הניסיון שלנו להקלט, האם אפשר בכלל לעבור את הניתוח ולנסות להרות באותה תקופה?
תודה מראש על התשובות ובהצלחה לכולם
:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BMI 36 ומשהו
מקס ברנר18/11/2010פלוס מחלות הרקע האמורות נותנים סיכוי לא רע שהאישור יינתן.
בעניין השני:לא אנשי בשורות אנחנו.בד"כ ההמלצה היא לא להרות שנה-שנה וחצי אחרי הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכולם- חדשה כאן - תגובה
שולה זק18/11/2010שלופ קרן
מקס נתן לך תשובה מלאה. אין סיבה שלא יאשרו לך ניתוח. לגבי הריון. הרי את עושה ניתוח לרדת במשקל - אז צריך לתת "צאנס" לגוף לרדת במשקל וכמו שמקס אמר - מומלץ בשנה וחצי לאחר הניתוח לא להרות. אם יש בעיה של פוריות בגלל השמנה, רצוי לעבור את הניתוח כמה שיותר מהר. כתוצאה מהירידה במשקל נפתרת בעית הפוריות (בדרך כלל). תמצאי גם התיחסות של הרופאים לנושא בשאלות הנפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)