שלום לכולם- חדשה כאן

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם- חדשה כאן
    קרן
    18/11/2010

מאד חדשה בתחום ודי לוטה בערפל בכל מה שקשור לניתוח שרוול...
    אני שוקלת 93 וגובהי 160
    אני סובלת מטריגליצרידים מאד גבוהים ויש לי נטיה לסכרת ( 115-120 אלה המדדים שלי)
    אני תוהה אם יאשרו לי ניתוח שכזה... מה אתם חושבים? יש סיכוי?
    דבר שני- אני ובעלי מנסים להכנס להריון בתקופה האחרונה, האם הניתוח משפיע באיזשהי צורה על הניסיון שלנו להקלט, האם אפשר בכלל לעבור את הניתוח ולנסות להרות באותה תקופה?

תודה מראש על התשובות ובהצלחה לכולם
    :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם- חדשה כאן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• BMI 36 ומשהו

מקס ברנר
    18/11/2010

פלוס מחלות הרקע האמורות נותנים סיכוי לא רע שהאישור יינתן.
    בעניין השני:לא אנשי בשורות אנחנו.בד"כ ההמלצה היא לא להרות שנה-שנה וחצי אחרי הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לכולם- חדשה כאן - תגובה

שולה זק
    18/11/2010

שלופ קרן
    מקס נתן לך תשובה מלאה. אין סיבה שלא יאשרו לך ניתוח. לגבי הריון. הרי את עושה ניתוח לרדת במשקל - אז צריך לתת "צאנס" לגוף לרדת במשקל וכמו שמקס אמר - מומלץ בשנה וחצי לאחר הניתוח לא להרות. אם יש בעיה של פוריות בגלל השמנה, רצוי לעבור את הניתוח כמה שיותר מהר. כתוצאה מהירידה במשקל נפתרת בעית הפוריות (בדרך כלל). תמצאי גם התיחסות של הרופאים לנושא בשאלות הנפוצות בפורום
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו