מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שנה לאחר ניתוחליבנה19/11/2010
שלום,
בימים אלה אני חוגגת שנה להיוולדי לאחר הניתוח. בת 52 ולאחר ירידה של 40 ק"ג. במהלך השנה הזאת, מעבר לירידה הגדולה השתנו המון דברים ברגשותי, בתחושותי ובגישתי לחיים. רק היום, בגילי "המתקדם" אני מעזה לעזות דברים שמעולם לא העזתי מאחר וכל חיי הייתי שמנה. והדבר הכי בנלי והכי טיפשי שאני מעזה לעשות זה פשוט ללבוש מיני (אמנם סולידי) אבל הפסקתי עם השמלות הארוכות!!! בקשר לתחושה שלאחר הניתוח - אני קמה כל בוקר ומרגישה מליון דולר. פשוט מדהים כמה השינוי במשקל יכול לגרום לך להרגיש שלם ושולם וכיף עם הגוף שלך, זה שעד מזמן לא יכולת להביט בו.
בקשר לתחושתי הבריאותית - כן, גם כאן התחושה היא של מליון דולר. הייתי סכרתית המזריקה אינסולין וברוך השם אין צורך בזה יותר. כתוצאה מן הסכרת סבלתי גם מלחץ דם ומכולסטרול - והיום ברוך השם אין זכר לבעיות אלה. ההיפך, אני מרגישה אנרגטית, מתעמלת ואפילו מסוגלת לבצע תרגילי ספורט שמעולם לא הצלחתי לעשות גם בגיל צעיר יותר. בקיצור - נראית ומרגישה מליון דולר!!!
אני מבקשת להגיד לכל אלה שהולכים לעשות את זה ולכל אלה שפוחדים ו/או מהססים - אל תפחדו, שימו את מבטחכם ברופא טוב (אני נותחתי אצל ד"ר מחאג'נה המדהים שבעצם לו אני חייבת את לידתי מחדש ואני בהחלט זוכרת לו את העידוד הרב שנתן לי ביום הניתוח - רציתי לברוח דקה לפני שנכנסתי לניתוח..:)))) . תאמינו לי, לאחר הניתוח תהיו אנשים חדשים, בריאים יותר ובעיקר מאושרים יותר.
בהצלחה לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה כייף לקרוא את דברייך !!
לי19/11/2010כל הכבוד על ההישג המדהים.ישר כח !
ושאלה :עברת שרוול? איך את מצליחה לשמור על הירידה?
שוב תודה על ההתחלקות ושבת שלום
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לי וגם לך שולה זק
ליבנה19/11/2010כן, עברתי ניתוח שרוול (עם המון חששות ופחדים) אבל השורה התחתונה היתה: האם להמשיך עם השומן המזיק והרע או לעשות ניסיון לשנות את חיי ובדיעבד, זאת היתה ההחלטה הטובה ביותר שעשיתי אי פעם בחיי.
אני יכולה לאכול כמעט הכל, למעט מאכלים מסויימים שאיני יכולה לאכול היום למרות שבעבר אכלתי - כמו? פירות עם קליפה, עוף, ביצים. אני משלימה את זה עם אכילה רבה יותר של חלבון מהצומח (כנראה שמשהו במרקם שלהם מפריע לי, אבל זה לא מונע ממני אורח חיים תקין - ביג דיל - עוף זה לא אישיו לעומת שמלה במידה 42 (הייתי מידה 54):)))
האמת שכיום אני מעט תקועה והמשקל לא יורד כל כך בקלות אבל זה לא מדאיג אותי כי אני לא מרמה. אני אוכלת נורמלי ומאוזן וכן, אני עדיין לא מסוגלת לאכול כמויות גדולות וברוך השם נפטרתי מהרגל הדחיסה (כולנו מכירים את זה נכון?).
למרות התקיעות במשקל, אני לא עולה במשקל כי אני ממשיכה להתאמן (חיטוב ועיצוב דינמי) והולכת ברגל הן הליכה ספורטיבית והן הליכה של לעזוב את האוטו במקום אחד ולעשות את כל הסידורים וכד' ברגל. ביום ששי למשל אני בכלל לא נוסעת ברכב, יוצאת מהבית והולכת לכל סידור/קניה וכד' ב ר ג ל !! (גיליתי ברגליים שרירים שפעם התחבאו להם עמוק בין קפלי שומן).
כן, עוד דבר, בשבוע האחרון קיצצתי את שיערי לתספורת קצוצה צעירה ומודרנית - דבר שלא עשיתי מזה 30 שנה (תמיד הסתרתי את פני מאחורי שיער) והתגובות כלפי הן פשוט מדהימות.
אני מקווה שאני לא נשמעת שחצנית, אבל כשכולם מחייכים אליך ומחמיאים לך, אתה לא יכול שלא לחייך בחזרה ובטח שזה גורם לך גם להקרין את שמחת החיים שהולכת ועוטפת אותך מבלי שתרגיש (פעם הייתי זעפנית ונחבאת מן החיים).
חברים/ות, שמחת חיים + חיוכים + גוף יפה = א ו ש ר
שימרו על עצמכם ואל תפחדו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבנה, לך-2 משירי., ולכולם באהבה
מל19/11/2010המשותף, לכלם, כאן בפורום- שרוצים לחזק את האחרים (בנוסף לחזוק עצמנו)
אני,לפני נתוח(מעקף) וגם עם סכרת., וגם ..וגם..
1. תורת היחסות/ האושר מהו? מלכה גנני / מתוך ספרה "יפות החמניות בשדות" –
שירי אהבה ישראליים.
מהו האושר?
תחשוב, בן אדם, תתאמץ ואף פעם
לא תבין את כל התורה.
המביאה לרגיעה. לתחושה שאין כמותה.
של טוב, של יופי ונחת בסביבה.
ואתה, בן אדם, מתקשה להבין
שהכל בעולם יחסי...
ותלוי במה שקרה ועכשיו קורה
ויקרה לי...
והאדם תמיד הוא השוואתי
ומסתכל על הכל באופן יחסי.
אפילו אם זה לא מעשי.
ולמרות שהאושר איננו ענין פיזיקלי
האדם תלוי במשוואה הזאת באופן פרדוקסלי
וכך חושב ולא מקבל עליו כל מרות
אלא את המשוואה של תורת היחסות.
2. איזה עולם נפלא
כמה נפלא לראות –
את השמש באלפי זריחות
את הפרחים הצבעוניים בשדות
ואת תמונות החלומות של השקיעות...
כמה נפלא לשמוע –
את ציוץ הצפורים על העצים
את מילותיהם של האוהבים
ואת צחוקם של הילדים...
כמה נפלא להריח –
את פריחת השקדיות
את ריחות תבשילי האמהות
ואת בושמם של החגים במשפחות...
כמה נפלא לחוש –
את העובר בתנועות החיים
את חייקם של ההורים
ואת פעימות ליבות האוהבים...
ויכולתי לשיר משמחה
ויכולתי לבכות מאושר
כמה נפלא הוא העולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבנה ומל היקרות
שולה זק19/11/2010יום מלא ריגושים עבורי. כבת מזל סרטן אני "ריגשי" חסרת תקנה. התחלתי את הבוקר עם ליבנה ודבריה המרגשים עד עומק הלב ואחר כך "קינחתי" עם שירייך מלכה יקירתי. פשוט פתיח נפלא ליום יפה.
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמל המקסימהההההה
רוזי19/11/2010פשוט מקסים שבת שלום משורוולת רוזי חולון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, תודה לרוזי...
מל21/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללבינה
אפרת19/11/2010את ממש לא שחצנית כל מילה שכתבת נהנתי לקרוא
מגיע לך שיחמיאו לך ושתחמיאי לעצמך עשית מהפך ענק בחייך שאפו לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבנהההההה
רוזי19/11/2010את פשוט מקסימה ונהנהת מימה שכתבתתתתתתתתת תמשיכי ככה מרגש נורא לשמוע מהמקום שלנו שיש תקווה לשמנים לראות אחרת זה כיףףףףף נורא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבנה איזה כייף לקרוא ולהתעודד
yarden21/11/2010כמה השינוי הזה מעניק,שמשנה אותך מכל הבחינות, מאחלת לך מכל הלב ,שתמשיכי ככה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ליבנה19/11/2010שמחתי לשלוח את תשובתי לשאלתך בפורום.
אודה לך באם תפיצי אותה (לא הצלחתי לעשות זאת טכנית).
שבת שלום ותודה
ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיומנך הועבר לשאלות הנפוצות
שולה זק19/11/2010ליבנה ריגשת אותי והתרגשתי מכל מילה. לא יכולת לתאר יותר טוב את החיים החדשים מכפי שעשית.
מצטרפת לכל מילה שלך. רק מי שהיה "שם" וחיי במוגבלות ונמצא היום בחיי האיכות יכול להבין זאת.
המשיכי לעדכן ואשמח אם תיצרי עימי קשר טלפונית.
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמל בהמשך לשיחתנו ראי את דברי ליבנה
שולה זק19/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבנה
נטלי19/11/2010ממש כיף לקרוא את מה שאת רושמת....
אניי משרוולת כמעט חודש וללא ספק זה נותן לי חיים חדשים...
תמשיכי עם השמחת חיים האה והרצון שלך, את גדולה מהחייים !!!!!
ומזל טובבב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליבנה
ריקי19/11/2010כל כך ריגשת אותי בדברייך. כיף לשמוע דברים כאלה . ככה ממש אני מרגישה. תצליחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבנה
רוזי19/11/2010באמת אני קוראת את דבבריך וזולגות ממני דמעות מהתרגשות שלך שלי של כולם גם אני אחרי שראול ומזדהה איתך בכול מילה שאמרת מאחלת המון בריאות ושתמשכי לראות טוב שבת שלום רוזי חולון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואו
מירית19/11/2010תודה לך איזה עידוד אני בדיוק לפני ומנסה לשאוב כוח מכל הודעה כזו שמשהו או משהי רושמים,
לי זה עוזר לגבש דעה מוצקה לניתוח הזה
תודה לך שוב
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)