שאלות חשובות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלות חשובות
    חיה
    19/11/2010

דבר ראשון ב"ה עברתי ניתוח ביום שני האחרון בהצלחה היום אני כבר בבית רציתי לשאול:
    א' בנוגע לאלטרוקסין אני לקחתי כדורים האם אפשר להמשיך ( לקחתי כבר שתיים, הכל היה בסדר. )?
    בנוגע למולטי וויטמין קניתי נוזלי של חברת salus רכיבים: גדילן, זרעי קולה אצות ים נבט חיטה, שורש אכינצאה, רכזי פירות של: תפוזים, גויאבה, מיץ פרי התאווה, משמש.
    האם אפשר להשתמש מכיוון שיש שם תרכיז של גויאבה ותפוזים?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות חשובות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות חשובות - תגובה

שולה זק
    19/11/2010

שלום יוסי,
    בשעה טובה שאתה אחרי הניתוח.
    אלטרוקסין זו תרופה לבלוטת התריס עד כמה שזכור לי, איני רופאה וגם חברי לא. לגבי התרופות שאתה לוקח עליך להתיעץ עם הרופא.
    לגבי מולטיויטמין אתה יכול בשקט לקחת וגם כאן רצוי להתיעץ עם הרוקח ועם הרופא מה מומלץ לך. לא ציינת איזה סוג ניתוח עברת.
    פרי הדר מותר לשתות מיץ וגויאבה לא מומלץ לאכול בגלל הגרעינים, אך לקחת ויטמין שמכיל גויאבה - לא מזיק.
    שיהיה לך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המולטי הוא נוזלי לגמרי!

מקס ברנר
    19/11/2010

אין בו כל מיני סיבים שיכולים לגרום לחסימה בקיבה (שזה החשש באפרסמון,סברס וכו').

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר ללוסק

ג.מ
    19/11/2010

גם אני נותחתי אצל דר מחאגנה והוא הסביר שאפילו אם מרגישים טוב צריך להמשיך עד חודשיים ולא להפסיק לפני הפגישה השניה עם המנתח שהיא לאחר חודשיים בערך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו