מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הייתי אצל מומחה לנשירת שיער...לי20/11/2010
הי חברים,
לאחר שמצב הנשירה שלי הגיעה לממדים עצומים,ביקרתי אצל אחד המומחים בארץ בבעיות שיער והשתלה.בכיתי אצלו כמו ילדה, זה מדהים לראות איך הרעמה הענקית ובריאה התחלפה בכמה תלתלים תלויים על הקרקפת...
מבלי שום כוונה להשוויץ,כל חיי תלתליי השופעים היו עבורי "גאוות יחידה" שלא פעם פיצה על הגוף השמן.בקיצר, הוא סיפר לי שזה קורה אצל המון מנותחי קיבה,שמקור הבעיה בעיקר בספיגת הויטמינים, ביחוד מקומפלקס B.ויטמין B6 שהיא חיונית שצמיחת השיער נספגת רובה בקיבה וברגע שיש מעט מאוד קיבה יש גם מעט מאוד ספיגה.זו לא חוסר באבץ או דברים אחרים,לדבריו.בנוסף, הוא סיפר לי שבין ספטמבר לינואר יש נשירה עונתי לכולם.
לסיכום: הפסקתי עם הרוטסHR( בהמלצתו),עכשיו לוקחת 3 כדורי B6 ביום וכדור סידן עם ויטמין D + כדור ויטמין C.בנוסף צריך לחפוף כל יומיים וכל חפיפה עם שמפו טיפולי אחר שהוא אמר לקנות (כל שפורפרת 100 CC עולה כמעט 70 ש"ח :( .
והעיקר...סבלנות,לדבריו הסיפור יקח חודשים עד שהכל יתאזן.נרגעתי? ממממ.....
טוב,תודה על ההקשבה,אספר לכם מה קורה בהמשך.
שבוע נפלא לכולם ובמיחד לאורנה'לה המחלימה מניתוח.
אוהבת,
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה שזכור לי שערייך מדהים
אושירה20/11/2010שלום לי,
הבאת לנו אינפורמציה חדובה בקשר לנשירת השיער (שזור בנימה האישית שלך).
אסוף את דברייך בשאלות הנפוצות, על מנת שלא נשכח שיש טיפול והמצב זמני.
(כרגע יש תקלה באתר ואיני מליחה להכנס לדף "המנהל").
לא סיפרת איך הולך עם הירידה במשקל. נשמח לשמוע דיווח.
שבוע טוב ולהשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שולה יקרה
לי22/11/2010השיער שלי כבר לא מדהים.נראה איך הטיפול יעזור.רק סבלנות
לגבי הירידה, תקועה חזק על 77 ק"ג כבר יותר מחודש.אין לי יותר מאיפה לקזז.
ביום ד' יש לי ביקורת אצל קוריאנסקי, אדבר איתו על כך.
חיבוק,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לנשירת שיער
ליטל21/11/2010היי
אני שלשה חודשים אחרי ניתוח שרוול וגם לי יש נשירה מפחידה.ניסיתי לקחת כל מיני תוספים שאמורים לעזור אך הם גורמים לי להקיא ישר אחרי נטילתם.
האם הויטמינים שציינת פה הם כולם מה שהרופא המליץ לך לנשירה? כלומר גם B6 וגם ויטמין C? האם את נוטלת אותם בנוסף למולטיויטמין?
בנוסף אשמח אם תכתבי מה שם השמפו שאת משתמשת בו. אני נואשת לנסות כל דבר כרגע.
תודה רבה ויום טוב
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ליטל !
לי22/11/2010לוקחת מולטי צמחית של סולגר בנוסף B6 ,סידן וD+C.
לגבי השמפואיים,זה מותאם אישי.הרופא בדק לי במכשיר אלקטרוני את מצב הקרקפת ,סוג השיער והשורש ובהתאם לזה כתב מה מתאים לי.מצעיה לך גם לגשת למומחה לנשירה ולשוחח איתו.
בהצלחה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילוששש
ריקי21/11/2010גם אצלי אותו סיפור בגלל זה קניתי תוספות שיער חחח.שטויות יעבור לנו.העיקר הבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקיייייייייייי
לי22/11/2010היי מאמי,מה קורה? טוב לדעת שאני לא לבד בקלחת הזו.
עכשיו אני בטיפול אינטנסיבי לנשירה.מקסימום אהיה קרחת אבל רזה חחחחח
נשיקות וחיבוקים
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי חמודה
רוזי22/11/2010את ממש לא לבד גם לי נשירה וזה לא נורא לתת לשיער לנוח לקבל טיפול וזה מתגמדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי מתוקה!
לי22/11/2010אני מנסה לא לתת לזה חשיבות אבל עצוב לי...
מקווה מאד שזה ישפתר בקרוב
אוהתתותך
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)