מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הי חברים יקרים...לילך.פ22/11/2010
אין לי מה לכתוב/לחדש ... רק רציתי להגיד לכם שאני קוראת כמעט כל יום ונהנת ממכם... שולה ,מקס , ריקי, רוזי, גל, ירדן, צנובר לי ומי שלא הזכרתי... חולה עליכם ומתגעגעת...אגב מיכאלי שלי היום בדיוק בן שנה!!! ... נשאלת השאלה אם שואלים אותי למה אני שמנה? האם אני עדיין נחשבת בקטגוריה של אחרי לידה ?
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
נשיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילוש
שולה זק22/11/2010את well done לניתוח שרוול
יללה קדימה למה את מחכה? רוצה מיטה לד מקסי שלא ישעמם לך? או לחילופין מחכה לראות אם ה"ג'וגינג" אחרי מיכאל תביא לירידה במשקל!!!!
יום נפלא
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי מיטה ליד מקס...
לילך.פ22/11/2010נשמע מעניין... תארי לך אותו אחרי ניתוח... את חושבת שהוא יסתום את הפה מהעייפות ? הוא הרי פילוסוף מספר אחד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך אין
רוזי22/11/2010ספק שאת אישה יפה מאוד יכול להעיד בנפש בצניעות וכמובן ביופי שהחא אפשאר לברוח הרגשה שפחות 30 קילו והמראה שלך מה חגי היה אמר קחי אומץ לא לחשוב על אף אחד פעם אחת שאת עושה רק בשבלך לא הורים לא ילדים לא בעל וכש את רוצה את יודעת להחליט אנחנו פה תפתיעי את כולם כמו שאת עושה מסיבות ימי הולדת לכולם תפתיעי את עצמך
לילך יקרה זה רק לך בהצלחה וחשיבה חיובית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר ראשון
yarden22/11/2010מזל טוב..בן שנה.וואוו לאכול אותם:-)
מה שלומך יקירה,לא נכנסתי הרבה זמן ,מציצה לראות ..
מסתבר שגם גל הבן ואני ואת בהפרש של כמה שעות נכנסנו:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילךך
ריקי22/11/2010ימהממתתתתתתתתתת אוהבים אותך איך שאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך אישור!!!!
דני22/11/2010להישפט!!!!!!!
איך לא הזכרת אותי????!!!!!!
לגבי ההגדרה- לאחר לידה - היא פטתית.
את יכולה להודות כאן בפני כולם, שהעיכובים שאת לוקחת לעצמך הינם כדי לתת לי "פור",
אז תדעי לך שאני מנצל את היתרון שאת נותנת לי, כל בוקר שאני נכנס לעבודה, הבנות צועקות לי:"איזה חתייייייייייךךךךךך???!!!!!" - קבוע כל בוקר.
אז תחכי.... אין בעייה, גם אלונה שלי יורדת בקצב מסחרר - תחכי...
בינתיים הגשמתי חלום....
אלונה מתחילה בשבוע הבא ללמוד איפור מקצועי....
ואני אוכל סוף סוף להגיד שאני "ישן" עם סטודנטית.......)
אז תמתיני - נראה אם תשיגי אותנו אחר כך.....
תמתיני....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניי אתה חתיך גם ככה חחח
ריקי22/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני איך ידעתה...
לילך.פ22/11/2010שאני נותנת לכם פור ?????????????
כשאני אחליט לשים הכל בצד ולדאוג רק לעצמי אני לא יעצור עד שאדגמן הלבשה תחתונה ואז.... בר רפאלי תפחד שתגמר לה העבודה... לאונרדו דה קפריו יעזוב את בר ויקח אותי לקצה של ספינת הטיטטניק ונטבע יחד למצולות...(חחחחחחחחחחחחחחה)
דני ... תאמין לי שהדבר היחיד שעוצר אותי זה התינוק מהקסים שלי! אם לא הוא מזמן ההיתי על שולחן הניתוחים...אני לא סומכת על אף אחד שיטפל בו והוא באמת דורש טיפול שיהיה בריא... מתעורר 9000 פעם בלילה מחפש לינוק... לא מוכן להפסיק .... ואתה באמצע הלילה כל כך עייף שמה שהוא רוצה הוא יקבל רק שתוכל לחזור לישון.
אבל אני לא מתלוננת אני יודעת שזה יגיע רק עוד קצת כשיגדל... וכשאתם כבר תהיו מנוסים... כשמקס יהיה 100 קילו... כשאורנה תלך עם ריקי לקנות מידה 42 ואלונה תאפר אותן ....אז אתם יחד תחזקו אותי... וחסר לכם שלו!
נשיקות ודש לאלונה... לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילךך חח אוהבת אותךך
ריקי22/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)