מתקרבת לניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מתקרבת לניתוח
    מור
    22/11/2010

עוד 3 בדיקות שאני עושה באותו יום את כולם ותאריך אחרי ריצות של חודשים אחרי משרד הבריאות והאישור שלא נתנו יש לי שאלה ...
    את הדיאטה שלפני הניתוח חייב לעשות ?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתקרבת לניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מור

שולה זק
    22/11/2010

אני מבינה שאת נגרשת וזה טבעי.לא הבנתי בדיוק מה כתבת. בואי יחד נעשה סדר בדברים.
    אני מבינה שיש לך לעשות עוד 3 בדיקות - אם הבנתי נכון את עושה אותן באותו יום.
    בהמשך את כותבת שמשרד הבריאות לא אישרו לך את הניתוח. מה ה- BMI שלך ובאיזה קופה את חברה? על איזה ניתוח את הולכת (שרוול? מעקף? טבעת?)
    לגבי דיאטת החלבונים שבועיים לפני הניתוח - רצוי ומומלץ וזאת על מנת להקטין את הכבד השומני, דבר העוזר למנתח בעת הניתוח. כמו ם שבועיים אלו מכניסים אותך למשמעת ולהתנהלות שונה שהיית רגילה לה - כהכנה לשינוי אורח החיים לאחר הניתוח.
    אשמח להבין ולעזור בכל עת.
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה

מור
    22/11/2010

אז ככה בהתחלה בעצם עד לפני שבוע משרד הבריאות לא אישר לי את הניתוח עד שנסעתי לתל אביב ואישרו לי שמה את שלושת הבדיקות אני עושה באותו יום וגומרת עם הכל ואז הולכים למנתח אני חברה בקופת חולים לאומית והולכת לעשות את ניתוח השרוול ( :

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחה לשמוע

שולה זק
    22/11/2010

אם כך הכל הסתדר ואת בדרך הנכונה. לרגע חששתי שיש בעיות שאולי אנחנו יכולים לעזור.
    אז שיהיה בהצלחה ואל תעלמי לנו...שמרי על קצר הדוק
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו