מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- המון אקשן היה כאן ביום המילואים שלימקס ברנר22/11/2010
ורד שלחה תמונה.אורנה ולילך יקירותינו חידשו קשר (אורנה-חיזקי ואמצי ותמשיכי ככה במאבקנו הצודק)."שם בדוי" התגנב לכאן,העביר דיווחי כאב מסודרים,וחשב שזה שירות ההודעות של ד"ר מחג'נה.
צילה ובנותיה-משפחה על הסכין.טארו שינתה גישה,התגברה על הפחדים וקיבלה תאריך לניתוח.שיער נושר מימין ומשמאל אבל לי גילתה את רופא הנשירה האולטימטיבי,ובעזרת השם תצמיח מחדש שפעת תלתלים.(מה אתם אומרים עלי במראה קוז'אק גלוח ראש?).דני מוטרד מינית במקום העבודה, ועובר לגור עם סטודנטית לאיפור,וברוח טובה ואוהבת צוחקים גם על הח"מ-אין בעיה-בכיף!
וכל זה במהלך 13 שעות שלא הייתי בסביבה!נראה לי ששולתנו תשכור בקרוב שתי מזכירות כדי לכסות את הפורום מסביב לשעון.
ואני-המשאף שקיבלתי גורם לי לצרידות וקשיים בדיבור.אתם יכולים לדמיין?אם לא אוכל לדבר אצטרך לבלות יותר זמן בלעיסה וזה לא רצוי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למקס ברנר ושולה זק - שם בדוי
יצחק23/11/2010היי
אני ו"שם בדוי" נותחנו באותו יום
מדובר בבחור מאוד נחמד בן 19 שהוא פשוט לחוץ קצת מההרגשה של אחרי הניתוח
שוחחתי איתו והוא התנצל על איך שהצתייר שהגיב לשולה
גם אני וגם שם בדוי מסתדרים הרבה יותר טוב בזכותכם ובזכות ד"ר מחאג'נה.
מקווה שהמלל יצא בצורה יפה יותר בפעם הבאה מצידו
יצחק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך על הסיכום
עופר23/11/2010מנהג חדש! סיכום דו -יומי של מקס!
לאלה שלא מצליחים לעקוב מקס יסכם, יפנים ויביא לכם את עיקר הדברים.
ישר כוח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתציע לו שייבחר לעצמו כינוי נחמד
מקס ברנר23/11/2010אם אינו רוצה להשתמש בשמו האמיתי
"שם בדוי" יותר מתאים לפורום "זהות מינית" או פורום "טחורים מדממים"!אצלנו יש אווירה משפחתית ולבבית,וכדאי לבחור כינוי הולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקים
חיים23/11/2010מעכשיו שמי יקרא בפורום אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך בואך במחיצתנו
שולה זק23/11/2010אור שם יביא ואתה מביא אור חדש אלינו.
בהצלחה ותמיד נשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מקס ידידי היקר
אורנה LVIAA23/11/2010הרגת אותי מצחוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת לציין ששתינו בכינו מצחוק
שולה זק23/11/2010אין עליך מקס. והרעיון של עופר מעולה
תקציר כל יומיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק שלא ייברח לכן שתן !
מקס ברנר23/11/2010תוך כדי קריאת הפוסטים שלי.אני שזו תופעה לא נדירה אצל נשים בשלות שפורצות בצחוק מתגלגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)