מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתלבטת - שוב....שרונית7423/11/2010
לפני שבוע או יותר כתבתי כאן שאני מתלבטת אם לעשות ניתוח. אחרי 20 שנה של נסיונות כושלים בדיאטה אני יותר ויותר חושבת שאולי ניתוח זה הפתרון שלי.
מצד שני - למה אני צריכה את זה? למה אני לא יכולה לעשות דיאטה פעם אחת כמו שצריך ולהתמיד ולהצליח?
כן, כל החיים אני עושה דיאטות. קבוצות תמיכה, כדורים, אבקות, מלתעות - הכל מהכול ניסיתי - ותמיד אבל תמיד היתה שם נקודת שבירה שגרמה לי להשמין הכל בחזרה.
עד היום שאני כבר בת 36 נשואה עם ילדים, אני מרגישה רע עם איך שאני נראית ולא מצליחה להתמיד בדיאטה. זה משגע אותי! מה הבעיה אצלי?
כבר קבעתי תורים לבדיקות של לפני הניתוח - בדיקות הדם, צילומים וכו'
למה אתם החלטתם לפנות לניתוח?
גם אתם מרגישים כמוני?
האם ניתוח זה באמת הפתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת - שוב.... - תגובה
שולה זק23/11/2010תיכנסי לשאלות נפוצות לתשובה של דני שלב א' ב' ג' ואני בטוחה שתצאי מחוזקת
כמו כן את יכולה לעיין בדברי מנותחים ולהסיק המסקנות.
את כבר 20 שנה מנסה ומתלבטת ולא הגעת לתוצאות ממשיות.
באה הרפואה לקראתך ונותנת לך פתרון להגיע למה ששאפת במהלך כל השנים.
תעברי את הבדיקות, גשי להתיעצות ואת מוזמנת לדבר איתי בכל עת, אשמח להיפגש איתך ובמקביל גם לתת לך טלפונים של מנותחים שתוכלי לדבר ולפגוש ולקבל תמונה אמיתית מול עינייך ולא משהו וירטואלי.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצטער להודיע לך....
דני23/11/2010לא המצאת את הפטנט!!!!!
אני בן 43, והצלחתי בכל הדיאטות שעשיתי - כמובן שהצלחתי כמוך, להחזיר את כל המשקל חזרה עם ריבית והצמדה + מע"מ.
כשהגעתי לפורום הזה גיליתי.... אני לא לבד, יש עוד שמנים כפייתיים כמוני - כן זאת הבעיה שלך, וגם שלי וגם של כל מי שנכנס לפורום - אנחנו חולים במחלה שנקראת - השמנה חולנית.
לפני מספר שנים, מצאו תרופה למחלה, בינתיים לא פותרים את המחלה עם כדורים, אלא עם סכין ניתוחים, מה לעשות?
אבל יש תרופה!!!! היא קיימת, וצריך להחליט שאת רוצה להבריא, לא רק מהמחלה הזו הארורה שכולנו חולים בה, התרופה פותרת בעיות של סכרת, לחץ דם, בעיות פרקים, בעיות לב, ובעצמי גיליתי, שהתרופה פותרת בעיות נוספות: דימוי עצמי נמוך, יכולת לקשור שרוכים בלי לעצור את הנשימה, בעיית נחירות והפסקת נשימה בזמן שינה,
ואפילו מאפשר להינות מלשחק עם הילדים בלי להתנשף ולשבת לנוח אחרי 2 דקות.
קחי את עצמך בידיים, אין תרופה אחרת, יבוא היום ותהיה, אבל עד מתי תחכי?
אשמח לדבר איתך מתי שתירצי, גם אני וגם אישתי נותחנו.
דני 052-5634777* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)