מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
055-4533169
הוספת הודעה לפורום
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קבוצות תמיכהיפית24/11/2010
שלום
אני מנותחת טבעת טריה ( שבועיים)
ורציתי לדעת האם קיימות קבוצות תמיכה או אנשי מקצוע ספציפים לאנשים שעברו ניתוח בריאטרי ( אפילו בתשלום) בצפון הארץ באיזור עפולה
אני מרגישה שאני רוצה ליווי בתהליך אך איני יודעת למי לפנות
אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יפית
ליאור24/11/2010שולה סיפרה פה לפני כשבועיים על קבוצה בצפון , בהנחיית נעמה כפרי- דיאטנית שמתמחה בתחום .
נסי לחפש על הקבוצה שלה או ליצור קשר עם שולה .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מדובר רק על ליווי של דיאטנית
יפית24/11/2010או שמדובר על משהו אחר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מדובר רק על ליווי של דיאטנית - תגובה
שולה זק24/11/2010נעמה כפרי היא דיאטנית בתחום הבריאטרי. היא מנחה קבוצות ותיקה בתחום וזה לא כולל רק מתכונים לאוכל. אלא שינוי חשיבה, הרגלי אכילה ואורח חיים.
אם תרצי תוכלחי לצלצל אלי ואתן לך את המספר שלה.
ידוע לי שבעפולה יש קבוצות תמיכה (לא רק למנותחים) והרבה מנותחים הולכים ומרוצים. את מוזמנת ליצור קשר ואתן לך פרטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)