טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בס"ד שלום חברים יקרים בערב שבת הבא עלינו לטובה אני אהיה 11 ימים לאחר הניתוח רציתי לשאול - האם אני יכול לאכול ביס קטנטן קטנטן מהחלה כדי לצאת ידי חובת הברכה? תודה מראש
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שבוע טוב לכולם,13 ימים לאחר ניתוח שרוול בשבת אכלתי כמעט מהכול קצת שתיתי שלוק מהיין של הקידוש ומהמוציא לחם אכלתי טיפין טיפין כפית מהחומוס,קצת מהתפו"א שבתוך הסלט מיונז,כף סלט חצילים חתיכה קטנה מהדג של שבת ואז עשיתי הפסקה של כ15 דקות שלאחריה אכלתי קציצה שריסקתי לי עם המזלג וקצת מהאורז הכול עבר ממש ממש בסדר רק קציתי לשתף שהחלה עברה ממה ביסורין אכלתי כגודל של אצבע בחתיכות קטנות אבל ממש הרגשתי חנק.כנראה שזה מוקדם מדי ללחם מה אתם אומרים? שלכם,יצחק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר