מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
באמת חשבתי על זה.
חיה24/11/2010תודה
שכתבתי חשבתי שאולי הן משורוולות חדשות.
לעניננו
א. זה משהו שקורה וכמה מנתחים כתבו לי שזה מהמעיים ( משהו כזה )
וכן דיברתי על זה עם דוקטור מחגנה היקר והסביר לי שזה קורה.
יכול להיות באמת שאצלן זה לא קרה ב"ה.
בכל אופן תודה זה לא כואב כך שאני לא דואג במיוחד, רק רציתי לדעת כמה זה אמור להימשך
לילה טוב לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר, שבוע ויומיים אחריחיה24/11/2010
שלום ד"ר מחג'נה
עדיין זזה לי הבטן באזור השרוול, האם זה בסדר?
מתי זה אמור להיפסק?
ערב טוב ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור מה נסגר איתך?
אורנה LVIAA24/11/2010חחחחחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח
ריקי24/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה
חיה24/11/2010למה אתם מזלזלים?
לא יפה!
כנראה שכחתם את השבועות הראשונים אחרי הניתוח.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה - תגובה
שולה זק24/11/2010אור ערב טוב
לביאה בדיוק שבוע אחרי הניתוח היום. כך שהיא בטח לא שכחה. היא עדיין "בתוך זה".
המינוחים שלך לא בדיוק מובנים ומעלים גיחוך. שאלתי כבר בעבר מה כוונתך שהבטן זזה? אני מניחה שאתה לא רזה וחטוב אחרת לא היית עובר ניתוח. כך שסביר להניח שמה שזז זה השומן שעדיין נמצא בשפע.
תאמין לי אף אחד לא מזלזל חלילה. הרי אנחנו פה להקשיב ולעזור.
אם אתה חש בשינוי דרסטי , כאבים בלתי פוסקים, או כל דבר שמציק - גש לרופא המטפל שתף אותו ואני משוכנעת שידע לכוון אותך ולטפל בעת הצורך
לילה טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורוששש
ריקי25/11/2010לא לשכוח שיש לך עדיין בצקת. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור היקר
רוזי25/11/2010נכון יש תחושה כזו כשתיסתכלל עכשיו בטח תזוז יותר גם לי זזה הבטןןןןןןןןןןן זה בסדר ככה יורדים במישקל במהירותתתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתפוצצת מצחוק..... אור
מל25/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבריאות...
חיה25/11/2010תמשיכו לצחוק, זה שורף קלוריות וגם בריא בפני עצמו
ערב טוב לכולם אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)