10 ימים אחרי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• 10 ימים אחרי
    שרית
    25/11/2010

אני עדיין לא מאמינה שאני אחרי מרגישה מצויין כבר אין כאבים שותה יפה אוכלת מעט מאד איזה כייף תחושה מדהימה . אחרי כל הפחדים והחששות שהיו לי אני ממליצה כן לעבור את הניתוח זה לא היה נורא כל כך . אני מתחילה לחזור לשגרה קצת לטייל בחוץ
    לבשל בקיצור הרגשה טובה מאד הרגשה של חיים חדשים.
    אני צריכה ללמוד להתחיל לבשל לבית פחות כי הרבה אוכל נישאר [אני היייתי גומרת את כל ההסירים]
    ושוב תודה לריקי ורוזי על העזרה והענות לשאלות שלי בכל זמן שאני מתקשרת אליהןןן
    .

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    10 ימים אחרי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכיף שריתוש

ריקי
    25/11/2010

אני מחכה לתוצאות יפות שלך. בקרוב את תרגישי יותר טוב ותתחילי יותר לרדת במישקל. .אני כבר מחכה שתיראי כמו בתמונה בפייסבוק.ואוי לך אם את מורידה אותה את משאירה אותה עד שאת מרזה. ואחר כך תחליפי ליותר רזה ויותר בריאה.בהצלחה יפתיי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שריתתת

רוזי
    25/11/2010

אני באמת שמחה בשבלך שככה את מרגישה נהדר לא צרייך לבשל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו