הכותבת מבקשת התיחסות הרופאים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הכותבת מבקשת התיחסות הרופאים
    שרה מ.
    25/11/2010

לשולה וצוות הרופאים בוקר טוב,
    אני משורוולת כבר חודשיים, הורדתי עד כה- 22 ק"ג, בשלב הנוזלים הכל היה תקין, כאשר עברתי לטחון התחלתי לפלוט מעט, אולם כאשר עברתי ליותר מוצק, בשר ועוף, התחלתי להקיא עד שלפני שבועיים הגעתי למיון בהפניית הדיאטנית והרופא כדי לקבל עירוי ולעשות צילום, ושם ראו שיש היצרות מסויימת, לכן במכתב שיחרור המליצו לחזור אליהם כעבור שבוע לעשות צילום קנה ושט, הקופה לא אישרה לעשות שם, לכן עשיתי את הצילום כעבור ארבעה ימים בקופה, וגם שם הרופאה המפענחת כתבה שיש היצרות במעבר, והמליצה התייעצות עם המנתח, אתמול ניפגשתי עם הדיאטנית שהדריכה אותי איך לשתות ולאכול בלי שאקיא, היות שאם ההקאות יימשכו ייאלצו לאשפז לתקופה, שאלתי היא כזאת: האם הסיבה לכך יכולה להיות שפעלתי בצורה לא נכונה במעבר בין הנוזלים למוצק, ולכן נוצר ההיצרות, או שזה משהו שקורה ביעקבות הניתוח?
    בברכה,
    שרה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה משהו שעשיתי? - תגובה

שולה זק
    25/11/2010

לפי עניות דעתי זה לא משהו שאת עשית, זו כנראה תופעת לואי מהניתוח. כבר שמעתי שזה קורה. אני לא קראתי שהיית אצל המנתח והתיעץ איתו. אני חושבת שעם הבדיקות ועם מכתב השחרור מהמיון את צריה לפנות למנתח.
    מקווה שתרגישי טוב
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה לתגובה של משהו שעשיתי

שרה מ.
    25/11/2010

שלום שולה,
    המנתח לא ראה לנחוץ לשוחח איתי, היות והוא עובד בשיתוף עם הדיאטנית, הוא שלח לי דרכה את ההנחיות, אומנם כל פגישה איתה על חשבוני, אבל בדיעבד כל גרוש משתלם, בכל אופן תודה שולה וב"ה אני מרגישה טוב, משתדלת לדבוק בהנחיות של הדיאטנית והכול יסתדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברה שרה-היכן ההיצרות?

מקס ברנר
    25/11/2010

בין הוושט לקיבה (ז"א בכניסה לקיבה)או בין הקיבה לתרסריון (ז"א ביציאה).את הפרט החשוב הזה לא בטוח שהבנתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברה שרה-היכן ההיצרות? - תגובה

שולה זק
    25/11/2010

אני גם לא הבנתי למה אין קשר ישיר בין המטופל למנתח ולמה דרך צלע שלישית - הדיאטנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברה שרה היכן ההיצרות וגם לשולה

שרה מ.
    25/11/2010

שלום מקס,
    ההיצרות במעבר בין הקיבה לתריסריון.
    ושולה לא בשביל משהו אבל מה שניראה לי היות ולא עשיתי בשרפ וכניראה בעינו זה לא משהו דחוף ואו מסוכן אז הוא מעדיף צלע שלישי, בכל אופן תודה לבורא עולם, ולמנתח, שבזכותם הורדתי 22 קילו ועוד היד נטויה, הכול לטובה :).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למקס,האם אתה מבין ?-אני סקרנית.

מל
    25/11/2010

מה צריכה להיות ההרגשה ? ומה השוני בהרגשות, להבנתך? או מישהו אחר מבין?
    אני,אוהבת לדעת מראש את הבעיות השונות, שעלולות להווצר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מוסמכת ייתן מנתח הבית, אבל

מקס ברנר
    25/11/2010

זה קצת משונה בעיניי.ככל הידוע לי אחד הייתרונות של השרוול ע"פ המעקף, שאת עושה מל, זה שהאנטומיה של סוגר הקיבה לא משתנית,כך שהקיבה הרבה יותר קטנה אבל דרך ההתרוקנות שלה לא משתנית.אני מניח שאם האוכל יורד לקיבת המיני ו"נתקע" שם הוא יכול לעלות חזרה בוושט.אנחנו שומעים מחלק מהחברים על צרבות מעיקות גם כשאין היצרות.ישכילנו נא אחד הרופאים אם יש פתרון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכותבת מבקשת התיחסות הרופאים - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    26/11/2010

שרה שלום,
    זה לא באשמתך ןזה לא קשור במעבר מנוזלים למוצק. היצרות בשרוול לאחר ניתוח כולה להיות מכמה סיבות כאשר חלקם המטומה בדופן, היצרות מכנית ועוד. בנתיים תמשיכי לאכול נוזלי ותגשי למנתח יחד עם הצילומים לבדיקה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו