ניתוח מעקף או שרוול קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מתנצלת

תמר
    30/11/2010

לא התכוונתי להביך את ד"ר מחג'נה. תודה על האינפורמציה אני התחלתי תהליך עם רופא המשפחה , שהפנה אותי לכרורג של קופ"ח כנראה אני צריכה לעבור את כול הפרוצדורה אבל בסוף יקבע לי תאריך לניתוח מנתח שיקבע על ידי קופת חולים אולי יתמזל מזלי . אבל תודה ושולה אני ישמח להתקשר ולדבר אתך בנושא . ושוב סליחה אם הבכתי משהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא צריך התנצלות-תתקשרי אלי

שולה זק
    30/11/2010

תמר תתקשרי אלי.אין סיבה שתלכי לכירורג שלא מנתח קיצור קיבה.
    אתן לך את מלוא האינפורמציה לקיצור הליכים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה תודה

תמר
    01/12/2010

אני יצור איתך קשר בקרוב פשוט יש לי בעיה של טלפון כרגע אבל אני מאוד רוצה לדבר איתך על התהליך תודה נשתמע בקרוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח מעקף או שרוול קיבה
    תמר
    28/11/2010

אני בת 38 סכרתית סוג 2 שוקלת 103 גובה 168 בעבר ניסיתי אין ספור דיאטות שחלקם עזרו אבל לתקופה קצרה . כיום אני שוקלת לעשות ניתוח שיעזור לי לשמור על משקל נכון ובעיקר על בריאות הגוף והסכרת . שאלתי היא אם בכללית יאשרו לי לעשות את הניתוח
    אני חייבת את זה לבריאות שלי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח מעקף או שרוול קיבה

הוספת תגובה

• עם BMI 36.5 וסוכרת פעילה

מקס ברנר
    28/11/2010

נראה שיש סיכוי סביר שאשרו לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח מעקף או שרוול קיבה - תגובה

שולה זק
    28/11/2010

על פניו נראה שלא אמורה להיות בעיה. עם סוכרת סוג 2 סביר, להניח שתקבלי אישור.
    עליך לגשת לרופא המטפל לקבל ממנו מכתב עם ההסטוריה הרפואית שלך ולעשות תור לכירוג בתחום קיצורי קיבה, להתיעצות.
    רצוי שתבררי עם הקופה בה את מבוטחת לאן את יכולה לקבל התחייבות, מאחר והניתוח הוא ללא עלות כספית, בבית חולים ציבורי, למי שעומד בקריטריונים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח מעקף או שרוול קיבה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    29/11/2010

לא נראה לי שיש בעיה באישור.
    צריכה להפגש עם מנתח בריאטרי אשר יתן את היעוץ המלא והמשכנע. משום מה לכללית יש קצת קושי בלהשתכנע. בסוף אין לה ברירה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר מחג'נה

תמר
    29/11/2010

השאלה אם אחרי הכול אני יוכל לבחור אותך כמנתח גם אם זה יהיה ממומן על ידי הקופה
    לצערי יש לי עוד הרבה לעבור עד לניתוח המיוחל אבל הייתי רוצה לבחור בטוב שבמנתחים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי הצעות תמר-קראי בקפידה

מקס ברנר
    29/11/2010

הראשונה-דברי עם שולתנו.היא ראתה הכל ושמעה הכל,ויודעת לענות על שאלות שאנחנו עוד לא למדנו לשאול.אולי היא תציע לך רופא או בי"ח שלא חשבת עליו.מה יש לך להפסיד?

השניה-הבנתי שאין לך ביטוח משלים או פרטי.המשמעות עלולה להיות הוצאה כספית לא מבוטלת אם תרצי לבחור מנתח ספציפי לניתוח פרטי.את יכולה כמובן להוציא ביטוח משלים בקופה שלך ,אבל את כפופה לתקופת המתנה עד לכניסת הכיסוי לניתוחים לתוקף-ככל הנראה לפחות שנה.האם שקלת לעבור לקופ"ח אחרת?לפעמים יש מבצעים שמאפשרים לבטל את תקופות ההמתנה, כך שמייד עם החתימה על הוראת הקבע המשלים שלך נכנס לתוקף.בדקי עם כל הקופות האחרות אם יש מבצע רלבנטי בימים אלה,שכן אחרת אין תועלת רצינית במעבר.עשי קצת שיעורי בית,ותגלי כל מיני הפתעות נעימות.

אין טעם להביך את ד"ר מחג'נה.שמו הטוב והמוניטין שרכש מצדיקים שיקבל תמורה כשהוא מתחייב לנתח אישית.צריך רק למצוא מי שישלם את שכרו.אני מקווה שלהשתתפות עצמית צנועה תוכלי להערך כשהניתוח עוד כמה חודשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי הצעות תמר-קראי בקפידה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    30/11/2010

מקס !!! מה רע בבחירה שלה שאתה מפנה אותה לדרכים אחרות??? אתה יכול להאיר את עיני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבחירה של תמר מצויינת !!

מקס ברנר
    30/11/2010

אין ספק שבחירה זו היא ראיה לטעמה המשובח.ראוי רק לזכור:
    1.אין לתמר ביטוח משלים (שב"ן)

2.אין לתמר ביטוח בריאות פרטי

3.וככל הנראה גם ניתוח פרטי אינו בהישג ידה

תמר מחפשת דרך להבטיח שאתה-ורק אתה-תנתח רק אותה (ואולי בהמשך גם את בעלה) כנגד טופס 17 בעלות 27 ש"ח.זה ותו לא!
    אם האופציה הזו זמינה-רק ספר לנו איך עושים זאת וייהנו גם תמר וגם כל האחרים!
    נשמח להפיץ את המידע לכל יקירינו השמנים מחדרה וצפונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר מחג'נה ומקס

תמר
    01/12/2010

תודה לשניכם אתם נהדרים חחחחחח קצת הצחיק אותי מה שכתבת ד"ר על מה שמקס כתב בסך הכול לכולם יש כוונה לעזור לי ועל כך אני מודה לכם זה כבר צעד אחד קדימה לקראת הניתוח המיוחל. אוף ביוקרטיה קרטריונים אזה עוד מוסגים אלמד עד שאגיע למטרה קצת מקשים עליי אבל אני אופטימית ואתם מעודדים אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמר - עצתו של מקס במקום

שולה זק
    30/11/2010

אודה לך באם תיצרי עימי קשר ואשמח לעזור ולעדכן בכל ההליכים הבירוקרטיים.
    לא זה מקום לנהל דיון זה.
    תודה על ההבנה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו