בחירת מנתח בבית חולים ציבורי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בחירת מנתח בבית חולים ציבורי
    לילך
    28/11/2010

רציתי לשאול - במידה ואני עומדת בקריטריונים לכיסוי ניתוח שרוול ע"י הקופה. אני רוצה לעבור את הניתוח בתל השומר. האם אני יכולה לבחור מי ינתח אותי? האם אומרים לי לפני כן?
    יש מצב להתערבות סטאג'רים בניתוחים כאלה ללא הסכמתי?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת מנתח בבית חולים ציבורי - תגובה

שולה זק
    28/11/2010

שלום לילך,
    בבית חולים ציבורי בדרך כלל לא בוחרים מנתח,עד כמה שידוע לי, אם יש יותר ממנתח אחד בתחום.
    הרופאים המנתחים הם בכירים ומומחים בתחום. הניתוח מנוהל ומבוצע על ידם, יתכן שבצהלך הניתוח נמצא גם סטאג'ר, אך הוא "תחת עינו הפקוחה" של המנתח הבכיר.
    בתל השומר יש כמה מנתחים בתחום, כך שאיני יודעת איך החלוקה שם.
    האם את מקבלת התחייבות מהקופה לתל השומר?
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אני יכולה לקבל התחייבות

לילך
    28/11/2010

לתל השומר, עדיין לא ביקשתי אבל עכשיו אחרי מה שאת אומרת אני קצת חוששת.
    רוצה לדעת לפני כן בודאות מי ינתח אותי ולא רוצה סטאג'רים.

אולי כדאי לי לנצל את הביטוח הפרטי ולהוסיף קצת כסף ולהיות בטוחה בפרטים הללו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטב ידיעתנו ניתוחים פרטיים

מקס ברנר
    28/11/2010

נערכים בבתי חולים פרטיים או בשר"פ הדסה בירושלים.מה שכן-את יכולה ללכת לפגישת ייעוץ עם המנתח/ת החביב עלייך שעובד בבי"ח ציבורי.ובסיום המפגש המקצועי-בירור צרכים,התאמת סוג הניתוח וכו',להתעניין אם בביה"ח שהוא עובד בו אפשר להשפיע על זהות המנתח שינתח אותך.
    הניחוש שלי שיש פתרונות פרקטיים,רק לא ברור אם הביטוח הפרטי שלך יממן אותם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ירדתי לסוף דעתך

לילך
    28/11/2010

מה זאת אומרת- יש פתרונות פרקטיים שאתה לא בטוח שהביטוחים יכסו?
    אתה מניח שלמנתח אין אינטרס שאני ינותח על ידו באופן פרטי. נראה לי שמשלמים לו יותר באופן פרטי לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הבעיה שלך לעשות את הניתוח

מקס ברנר
    28/11/2010

בבי"ח פרטי כמו אסותא,מדיקל סנטר ודומיהם?ע"ח הביטוח הפרטי,השב"ן או שילוב שלהם.למיטב הבנתי,מחוץ לירושלים אין שר"פ לגיטימי בבתי חולים ממשלתיים והסתדרותיים.לכן יש למיטב המנתחים סידור עם בתי חולים פרטיים,ואיך בכל זאת אנשים עוברים ניתוח פרטי בבי"ח ממשלתי? אני מניח שאם את פציינטית פרטית של מנתח פלוני או אלמוני,הוא יכול להכניס את עצמו לסידור העבודה במועד שאת מנותחת (או סביר יותר-אותך לבוקר שהוא מנתח בו).האם חברת הביטוח תכסה את שכר המנתח במקרה כזה?מומלץ לבדוק איתם מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אני יכולה לקבל התחייבות - תגובה

שולה זק
    28/11/2010

סטאג'רים לא מנתחים לבד הם נמצאים יחד עם המנתח בכיר.
    זכותך להפעיל ביטוח פרטי אם יש לך.
    תבדקי אם הביטוח הפרטי שלך מכסה את ניתוחי קיצור קיבה. בעבר היו מקריםשמבוטחים נתקלו בעיות עם זה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לילך

עיינה
    28/11/2010

הי לילך ,
    אז ככה אני היום עוסקת מזה 3 שנים בביטוחי בריאות פרטיים , במידה ויש לך ביטוח בריאות פרטי שכולל ניתוחים ואין לך החרגות על עודף משקל את זכאית לבחור את הרופא המנתח את המרדים ואת בית החולים שבו את רוצה להיות מנותחת שכמובן כל הניתוח הוא ע"ח חברת הביטוח.
    במידה ובחרת להיות מנותחת ע"י קופ"ח שזה בעצם השב"ן יש לך אפשרות כן לבחור את הרופא המנתח רק אם הוא נימצא ברשימת ההסכם של השב"ן ולשלם השתתפות עצמית ז"א קופ"ח משלמת 70% מעלות הניתוח ואת ההפרש את משלמת מכיסך.
    עוד המלצה שיש לי אלייך בנושא יש ביטוחי בריאות שגם אם קופ"ח משלמת את החלק היחסי את ההשתתפות העצמית שלך תוכלי לקבל דרך ביטוח הבריאות ואת זאת שתוכלי לבחור את הרופא המנתח גם אם הוא לא עובד עם הקופה שאליה את שייכת.
    תגידי לי איזה ביטוח יש לך? ובאיזה חברה את מבוטחת ואוכל לתת לך פרטים נוספים
    מקווה שעזרתי , ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיינה יקרה-מאחר ואת מהתחום...

מקס ברנר
    28/11/2010

ואני רק צופה סקרן,אז נוכל לקבל ממך תשובות מוסמכות:
    א.לגבי ההחרגה:בהנחה שהפונה הצטרפה לביטוח הפרטי כשכבר היתה בוגרת,שמנה,ובעלת יכולת עמידה בתשלומי הפרמיה-האם לא סביר שתוחרג מניתוח הרזיה בשל "מצב רפואי קיים"?

ב.וחשוב מכך:הפונה רוצה להנתח בבי"ח תה"ש-הידוע למרחקים ברמתו המקצועית הגבוהה-ולא בבי"ח פרטי.נניח שהיא רוצה שינתח אותה אחד משלושת מנתחי הבית הבכירים-הוא ולא אחר ! (וסטאג'ר לא ייגע בה אפילו בשלבי התפירה הסופיים).האם היא יכולה "לקנות" מנתח פרטי ,בבי"ח ציבורי, ע"ח חברת הביטוח?

אלה השאלות הנוקבות!נכיר תודה להבהרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו