מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- השאלה מופנת לד"ר מחג'נהתמר28/11/2010
שמעתי רבות עלייך ראיתי אנשים שעשו אצלך ניתוח להרזיה אני ובעלי מנסים להגיע אלייך על מנת לבצע ניתוח על חשבון הקופה בעלי שוקל 140 ק"ג ואני 103 אני גם סכרתית סוג 2 הרופא לא מוכן לתת לנו הפניה אלייך אלה לכרורג רגיל של מרפאות קופת חולים רצינו להגיע אלייך לרמב"ם על מנת להתחל תהליך של קבלת אישור לבצע ניתוח דרך קופ"ח מה עליינו לעשות ? אנחנו ממש מיואשים למה כול כך מקשים עליינו החיים שלנו ממש בסכנה נסינו דיאטות אין ספור בבקשה תעזור לנו מה עליינו לעשות . אפשר להגיע ללא טופס 17 לרמבם? אין לנו מושלם. רצינו לקבל מימון מסל הבריאות שמגיע לנו .
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תור לדר' מג'נה
שולה זק28/11/2010שלום תמר,
לפי "טופס 17" אני מבינה שאתם חברי קופת חולים כללית. לצערי לא כל האזורים של כללית חתומים על הסכמים עם בית חולים רמבם.
אם אתם רוצים להגיע לדר' מחג'נה, אתם יכולים לפנות לאסותא לב המפרץ ולקבוע אליו תור. לא ציינת איזה סוג ביטוח יש לכם.
באסותא לב המפרץ תשלמו את הביקור ותקבלו החזר של 80% מהמושלם. ניתוח באסותא כרוך בתשלום השתתפות עצמית.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)
.jpg)