השאלה מופנת לד"ר מחג'נה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• השאלה מופנת לד"ר מחג'נה
    תמר
    28/11/2010

שמעתי רבות עלייך ראיתי אנשים שעשו אצלך ניתוח להרזיה אני ובעלי מנסים להגיע אלייך על מנת לבצע ניתוח על חשבון הקופה בעלי שוקל 140 ק"ג ואני 103 אני גם סכרתית סוג 2 הרופא לא מוכן לתת לנו הפניה אלייך אלה לכרורג רגיל של מרפאות קופת חולים רצינו להגיע אלייך לרמב"ם על מנת להתחל תהליך של קבלת אישור לבצע ניתוח דרך קופ"ח מה עליינו לעשות ? אנחנו ממש מיואשים למה כול כך מקשים עליינו החיים שלנו ממש בסכנה נסינו דיאטות אין ספור בבקשה תעזור לנו מה עליינו לעשות . אפשר להגיע ללא טופס 17 לרמבם? אין לנו מושלם. רצינו לקבל מימון מסל הבריאות שמגיע לנו .

תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השאלה מופנת לד"ר מחג'נה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תור לדר' מג'נה

שולה זק
    28/11/2010

שלום תמר,
    לפי "טופס 17" אני מבינה שאתם חברי קופת חולים כללית. לצערי לא כל האזורים של כללית חתומים על הסכמים עם בית חולים רמבם.
    אם אתם רוצים להגיע לדר' מחג'נה, אתם יכולים לפנות לאסותא לב המפרץ ולקבוע אליו תור. לא ציינת איזה סוג ביטוח יש לכם.
    באסותא לב המפרץ תשלמו את הביקור ותקבלו החזר של 80% מהמושלם. ניתוח באסותא כרוך בתשלום השתתפות עצמית.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו