שרוול בקיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שרוול בקיבה
    אבישג
    28/11/2010

אני בעזרת השם עוברת ניתוח שרול בקיבה בחיפה. מה קורה אחר הניתוח כאשר באים הביתה . נאמר לי שאסור להרים משהו כבד. התפרים הם גם חיצוניים וגם פנימיים
    אני חיה לבד. לכן נאמר לי שהיו כאבים מאוד חזקים , מה עליי לעשות בנידון ?
    אודה לכם אם תענו לשאלותיי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרוול בקיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אבישג

שולה זק
    28/11/2010

בשעה טובה לקרטת הניתוח.
    מומלץ כחודש לאחר הניתוח לא להרים משאות כבדים על מנת לתת לתפרים להיסגר .
    לגבי כאבים. לא שמעתי על כאבים מאוד חזקים אחרי הניתוח. כאב הוא מאוד אינדיבידואלי וניתן להתגבר עליו עם משככי כאבים. מדובר על כמה ימים לאחר הניתוח ואחר כך חוזרים להיות כמו "נמרה"
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאבישג שלום

אורנה LVIAA
    28/11/2010

היום אני 11 ימים אחרי ניתוח שרוול מרגישה מצויין ושמחה מאד על הצעד שעשיתי
    בימים הראשונים אחרי הניתוח ישנם כאבים נסבלים שאפשר לפתור אותם באופטלגין
    החל מהיום הרביעי לניתוח כבר תרגישי הרבה הרבה יותר טוב לשתות הרבה במשך היום חשוב מאד וכמובן להתהלך בבית או בחוץ לפי היכולת במשך חודש אסור להרים
    כבד . והעיקר מחשבה חיובית ושיהיה לך בהצלחה בדרכך במידה ותרצי לשוחח את מוזמנת להתקשר אליי אשמח לעזור \ 0546-291157

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו לא מכירים את הסיטואציה

מקס ברנר
    28/11/2010

האישית והמשפחתית שלך,אבל יותר קל להתאושש מניתוח-לפחות בימים הראשונים-כשיש מישהו אוהב שתומך ומסייע בלוגיסטיקה ובשעות הקשות.הורים,אחות,בן/בת זוג,חברה טובה...משהו.לא בטוח שזה רעיון טוב לחזור אל בית ריק כשכל העול עלייך ואין מי שיילך לקניות,יציע את המיטה או יכין כוס תה.קצת פינוק אחרי ניתוח לא הרג אף אחד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו