מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה למי שאחרי הנתוחמל29/11/2010
גם הערב זה קרה, לי,(כמו הרבה פעמים) לא הייתי בבית ורצתי מענין לענין. לא היה כבר זמן לאכול.האפשרות,שאני מכירה, לקנות פיתה פלאפל.הבעיה היותר גדולה-שאין זמן לאכול ואז צריך במהירות ל"טרוף" כדי להספיק לרוץ לענין הבא...
אני מודאגת, איך כל ההשתלשלות,הזאת, תתנהל אחרי הנתוח? היתכן שעל הכל יעבור תכנון מוקדם?" או,שמא,הייתי צריכה לוותר על ה....חבורת- זמר, שאליה רצתי? או לאחר.,מה שגם לא היה אפשרי? אשמח ואודה למי שיתייחס...מל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למי שאחרי הנתוח - תגובה
שולה זק29/11/2010בוקר טוב מל,
אפשר לכתוב ספר שלם על מנת לענות לשאלתך. מקווה שגם לביאה, ליאור ועוד יענו לך מנסיונם.
כן מל....אחרי הניתוח סדר ההתנהלות שלך משתנה. פשוט פרופורציה אחרת ואת הופכת להיות מסודרת ומתוכננת גם בתחום האוכל - לא רק מחוייבות לפגישות, לחבורת זמר ומנויי להצגות - אלא גם מחוייבות לעצמך. מאחר ולחטוף, לטרוף ולהמשיך הלאה - ימחק מחיי היום יום שלך. ברור שלפני שתלכי לזמר תדאגי מבעוד מועד לאכול ולשתות.
אני מאוד מקווה שבקרוב מאוד נערוך מפגש ותקחי בו חלק, כך שתוכלי להיפגש עם קבוצה גדולה של "אחרי" ולראות שהשד לא נורא בכלל. אף אחד לא "מסומן", כך שהסביבה לא יודעת - אם לא מספרים לה ושהחיים פשוט יפים.
חוץ מזה מתי טיילת לאחרונה בגליל התחתון? בנצרת למשל? ראי עצמך מוזמנת
יום טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאח-אח-אח שולינקה!
מקס ברנר29/11/2010שכחת שלאכילת חומוס המציאו את הפועל "לתקוע"?!משורת מחקרים שערכתי בשלושים השנים האחרונות בתחום הסוציולוגיה של החומוס-פול,למדתי ש-"תוקע מוסמך" מוריד מנה בצלחת,עם שתי פיתות חמות,שמיניות בצל,ומיץ ענבים ב-שש דקות.שבע-אם נכנסה שיחה בסלולאר במהלך הסעודה!
איני יודע אם מל היא תוקעת מדופלמת,אבל לא עוד!!!
קחי אותה לחומוסיה נצרתית מובחרת ותרגלו איך אוכלים כף חומוס-בלי פיתה ובצל חי-לאט ובריכוז עד שכל החומוסיה תפרוץ בצחוק מתגלגל ומשחרר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאח-אח-אח מקסי! - תגובה
שולה זק29/11/2010אצלנו "מנגבים" לא "תוקעים".....אתה מוזמן לנגב ולתקוע כנאפה גזעית. כל עוד המושגים האלה הם חלק מחיי היום יום שלך.
ינואר מתקרב - תודה לאל!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שזה קל
גל (הבן)29/11/2010בימים שיש לחץ וטירוף ואני חייב לעוף ממקום למקום אני מחביא לי משהו קטן בתיק (יוגורט, חצי פרוסת לחם (עם, שששש על תספר לאף אחד, שוקולד), אגוזים) וככה בשעות שאין לי זמן לאכול את האוכל הקבוע, אני פשוט "תוקע" אחד מהם וזה סותם אותי יופי.
אתה תגלה שפחמימות סוגרות אותך נהדר ואין לך שום סיבה להרביץ איזו שווארמה מיותרת, כמו כן, גם זה יבאס אותך לקנות שווארמה , לתת אולי 2 ביסים (אני מדבר על תקופות ראשונות של אחרי הניתוח) ואז לזרוק הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

.jpg)


