שאלה למי שאחרי הנתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה למי שאחרי הנתוח
    מל
    29/11/2010

גם הערב זה קרה, לי,(כמו הרבה פעמים) לא הייתי בבית ורצתי מענין לענין. לא היה כבר זמן לאכול.האפשרות,שאני מכירה, לקנות פיתה פלאפל.הבעיה היותר גדולה-שאין זמן לאכול ואז צריך במהירות ל"טרוף" כדי להספיק לרוץ לענין הבא...
    אני מודאגת, איך כל ההשתלשלות,הזאת, תתנהל אחרי הנתוח? היתכן שעל הכל יעבור תכנון מוקדם?" או,שמא,הייתי צריכה לוותר על ה....חבורת- זמר, שאליה רצתי? או לאחר.,מה שגם לא היה אפשרי? אשמח ואודה למי שיתייחס...מל.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למי שאחרי הנתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה למי שאחרי הנתוח - תגובה

שולה זק
    29/11/2010

בוקר טוב מל,
    אפשר לכתוב ספר שלם על מנת לענות לשאלתך. מקווה שגם לביאה, ליאור ועוד יענו לך מנסיונם.
    כן מל....אחרי הניתוח סדר ההתנהלות שלך משתנה. פשוט פרופורציה אחרת ואת הופכת להיות מסודרת ומתוכננת גם בתחום האוכל - לא רק מחוייבות לפגישות, לחבורת זמר ומנויי להצגות - אלא גם מחוייבות לעצמך. מאחר ולחטוף, לטרוף ולהמשיך הלאה - ימחק מחיי היום יום שלך. ברור שלפני שתלכי לזמר תדאגי מבעוד מועד לאכול ולשתות.
    אני מאוד מקווה שבקרוב מאוד נערוך מפגש ותקחי בו חלק, כך שתוכלי להיפגש עם קבוצה גדולה של "אחרי" ולראות שהשד לא נורא בכלל. אף אחד לא "מסומן", כך שהסביבה לא יודעת - אם לא מספרים לה ושהחיים פשוט יפים.
    חוץ מזה מתי טיילת לאחרונה בגליל התחתון? בנצרת למשל? ראי עצמך מוזמנת
    יום טוב
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אח-אח-אח שולינקה!

מקס ברנר
    29/11/2010

שכחת שלאכילת חומוס המציאו את הפועל "לתקוע"?!משורת מחקרים שערכתי בשלושים השנים האחרונות בתחום הסוציולוגיה של החומוס-פול,למדתי ש-"תוקע מוסמך" מוריד מנה בצלחת,עם שתי פיתות חמות,שמיניות בצל,ומיץ ענבים ב-שש דקות.שבע-אם נכנסה שיחה בסלולאר במהלך הסעודה!
    איני יודע אם מל היא תוקעת מדופלמת,אבל לא עוד!!!
    קחי אותה לחומוסיה נצרתית מובחרת ותרגלו איך אוכלים כף חומוס-בלי פיתה ובצל חי-לאט ובריכוז עד שכל החומוסיה תפרוץ בצחוק מתגלגל ומשחרר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אח-אח-אח מקסי! - תגובה

שולה זק
    29/11/2010

אצלנו "מנגבים" לא "תוקעים".....אתה מוזמן לנגב ולתקוע כנאפה גזעית. כל עוד המושגים האלה הם חלק מחיי היום יום שלך.
    ינואר מתקרב - תודה לאל!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת שזה קל

גל (הבן)
    29/11/2010

בימים שיש לחץ וטירוף ואני חייב לעוף ממקום למקום אני מחביא לי משהו קטן בתיק (יוגורט, חצי פרוסת לחם (עם, שששש על תספר לאף אחד, שוקולד), אגוזים) וככה בשעות שאין לי זמן לאכול את האוכל הקבוע, אני פשוט "תוקע" אחד מהם וזה סותם אותי יופי.
    אתה תגלה שפחמימות סוגרות אותך נהדר ואין לך שום סיבה להרביץ איזו שווארמה מיותרת, כמו כן, גם זה יבאס אותך לקנות שווארמה , לתת אולי 2 ביסים (אני מדבר על תקופות ראשונות של אחרי הניתוח) ואז לזרוק הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו