תגובה למקס

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תגובה למקס
    עיינה
    29/11/2010

היי מקס ,
    א. ציינתי שבמידה וניכנסה לביטוח בריאות ויש החרגה לא תוכל לקבל את הניתוח מביטוח הבריאות למרות שיש מס' סוגי החרגות , ז"א האם היא אכן מוחרגת להפחתת משקל שזה אומר ניתוחים וכו' או שמוחרגת על עודף משקל שזה אומר שבמידה ותצטרך ניתוח בריאות כמו לב כבד וכו' כתוצאה מעודף משקל היא לא תהיה זכאית .

ב. כשאתה מבוטח בביטוח בריאות פרטי שכולל ניתוחים לא משנה איזה רופא אתה רוצה או איזה מרדים אתה יכול לבחור גם אם יש צורך להביא אותו מחול . זה ההטבה הייחודית והטובה ביותר בביטוחי בריאות פרטיים .

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה למקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסעיף ב' בהודעתך

מקס ברנר
    29/11/2010

עיינה יקרה
    את מתעלמת-או שאני לא מבין משהו- מהליבה של הודעתי.ברור לי שביטוח פרטי,כשאין החרגה,יממן/יישתתף במימון של כל רופא מנתח-לא משנה איפה הוא עובד.זה בגששית "אלפבית של סוסים"! השאלה אם גם זה יכול לקרות בכל בית חולים,ולא רק בבי"ח פרטי שהתמחותו בדברים האלה?
    כי נדמה לי שהיכן שאין שר"פ אין ניתוחים פרטיים,וחברות הביטוח לא מאשרות "סידורים מתחת לשולחן". עכשו הובנה שאלתי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה למקס

עיינה
    29/11/2010

היי מקס ,
    ראשית לא התעלמתי משאלתך אלא כניראה שאתה לא קראת או לא הבנת נכון תתשובה שלי ללילך , אז אני יסביר שוב , היה וכאשר יש לך ביטוח בריאות פרטי בהנחה שאין לך החרגות אתה יכול לבחור כל בית חולים ( ציבורי או פרטי , עם שר"פ או בלי) רק ככה לידע הכללי גם אם בחרת לעשות את הניתוח בחול גם את זה חברת הביטוח תממן לך ולא תצטרך לשלם שקל אחד מכסך . עכשיו תשובתי ברורה יותר?
    אגב נכון להיום יש לך ביטוח בריאות פרטי ? כי אם לא אשמח לתת לך הצעה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי ביטוח קבוצתי ב-הראל

מקס ברנר
    29/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעולה

עיינה
    29/11/2010

אז ככה מקס יקירי , רק לידע הכללי יש לך את פוליסת הביטוח הטובה ביותר שיש היום בשוק הביטוחים , חברת הראל זו החברה היחידה מזה 30 שנה שמתמחה בביטוחי בריאות היא עובדת עם 99% מהרופאים שיש בבתי חולים ציבוריים ופרטיים ולכן אתה בהחלט יכול להיות סמוך ובטוח שאם חס וחלילה תצטרך ביום מן הימים להשתמש בה אז תקבל את השירות הטוב ביותר ,
    ואם תצטרך עזרה במשהו אשמח לעזור .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמח שהצליח לי-חיפשתי ביטוח קבוצתי

מקס ברנר
    29/11/2010

שהוא זול יותר באופן משמעותי מביטוח פרטי אמיתי.כנראה "הראל" חזקים בביטוחים קבוצתיים וזוכים במכרזים.
    הבעיה הבסיסית בביטוחים הנדונים היא שבגיל צעיר-כשאין לך "גרוש על התחת"-אתה לא קונה את הביטוחים האלה.בגיל 40 פלוס,כשיצאת מהאובר דרפט,אתה עלול להיות פחות בריא,ובענייננו-עם עודף משקל רציני-וזה יוביל להחרגות כאלו ואחרות.איך את פותרת את הבעיה ללקוחותייך ?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למקס

עדי
    30/11/2010

היי מקס ,
    קודם כול מי שעושה ביטוח קבוצתי אכן מרוויח כספית כי הוא מקבל את ביטוח הבריאות הטוב ביותר ויתרה מכך חלילה במקרה של תביעות זמן ההמתנה והתגובה קצר מהרגיל .
    לגבי כניסת מבוטחים בגיל צעיר אתה צודק , עד לפני כמה שנים בהחלט לא הייתה מודעות לביטוחי בריאות במיוחד לא לצעירים זה ניראה להם אכן בזבוז כסף מיותר ובגלל שהם צעירים כולנו הולכים עם המחשבה " אני צעיר לי זה לא יקרה" , שאלת שאלה מצויינת נכון להיום אני כן פונה דווקא לאוכלוסיה בגיל הצעיר ןאכן אומרת שלמחלות אין גיל ושזה דופק בדלת זה דופק ואת רובם אם לא כולם אכן מצטרפים לביטוח. לכל אותם אלא שמצטרפים בגיל מאוחר יותר ואכן יש בעיית עודף משקל אכן הם יוחרגו מתנאי פוליסה אבל אתה מסכים איתי שעודף משקל יכול לגרום לבעיות בריאות קשות יותר? אז מה עדיף לשלם על ניתוח לקיצור קיבה כלשהוא שעולה הרבה פחות מניתוחים בריאותיים ? וחוץ מזה המטרה שלי בשיווק ביטוחי הבריאות היא ברוב המקרים לא הניתוחים הפרטיים הם אלה שמוכרים כי היום עם המושלמים ניתן לעשות ניתוחים ולבחור מנתחים פשוט משלמים השתתפויות עצמיות , ביטוח הבריאות כפי שאתה יודע הוא מציל חיים ואדם שחלילה חולה במחלה קשה וצריך תרופה שלא בסל הבריאות פה ביטוח הבריאות מציל את חיוו כי קופ"ח מנפנפת אותנו לצערי , או אדם שזקוק היום להשתלת איברים קופ"ח נותנת משהו? לצערי התשובה היא לא וכאן החשיבות לביטוח בריאות פרטי . האם עניתי לשאלתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה למשיבה.אכן השבת

מקס ברנר
    30/11/2010

אני מכיר את הכיסויים.יש למשפחתי ביטוח כזה מאז 2003.רק הדגשתי שכדי להנות ביום פקודה מכל הכיסויים צריך להצטרף בריא לחלוטין,ואחרי גיל 40 רוב האנשים-ובמיוחד השמנים-הם כבר לא "פרופיל 97",ומי שמוחרג-מראש או בדיעבד-מגלה שחי באשליה כאילו הוא מכוסה מפני כל הקטסטרופות.אפילו כאן בפורום יש מי שיכולים לספר סיפורים נהדרים על חוויות עם חברות הביטוח,
    מישהו הרי צריך לשלם על ה-"לקסוס" או ה-"אינפיניטי" החביבות על בכירים בענף!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו