מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תגובה למקסעיינה29/11/2010
היי מקס ,
א. ציינתי שבמידה וניכנסה לביטוח בריאות ויש החרגה לא תוכל לקבל את הניתוח מביטוח הבריאות למרות שיש מס' סוגי החרגות , ז"א האם היא אכן מוחרגת להפחתת משקל שזה אומר ניתוחים וכו' או שמוחרגת על עודף משקל שזה אומר שבמידה ותצטרך ניתוח בריאות כמו לב כבד וכו' כתוצאה מעודף משקל היא לא תהיה זכאית .
ב. כשאתה מבוטח בביטוח בריאות פרטי שכולל ניתוחים לא משנה איזה רופא אתה רוצה או איזה מרדים אתה יכול לבחור גם אם יש צורך להביא אותו מחול . זה ההטבה הייחודית והטובה ביותר בביטוחי בריאות פרטיים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסעיף ב' בהודעתך
מקס ברנר29/11/2010עיינה יקרה
את מתעלמת-או שאני לא מבין משהו- מהליבה של הודעתי.ברור לי שביטוח פרטי,כשאין החרגה,יממן/יישתתף במימון של כל רופא מנתח-לא משנה איפה הוא עובד.זה בגששית "אלפבית של סוסים"! השאלה אם גם זה יכול לקרות בכל בית חולים,ולא רק בבי"ח פרטי שהתמחותו בדברים האלה?
כי נדמה לי שהיכן שאין שר"פ אין ניתוחים פרטיים,וחברות הביטוח לא מאשרות "סידורים מתחת לשולחן". עכשו הובנה שאלתי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה למקס
עיינה29/11/2010היי מקס ,
ראשית לא התעלמתי משאלתך אלא כניראה שאתה לא קראת או לא הבנת נכון תתשובה שלי ללילך , אז אני יסביר שוב , היה וכאשר יש לך ביטוח בריאות פרטי בהנחה שאין לך החרגות אתה יכול לבחור כל בית חולים ( ציבורי או פרטי , עם שר"פ או בלי) רק ככה לידע הכללי גם אם בחרת לעשות את הניתוח בחול גם את זה חברת הביטוח תממן לך ולא תצטרך לשלם שקל אחד מכסך . עכשיו תשובתי ברורה יותר?
אגב נכון להיום יש לך ביטוח בריאות פרטי ? כי אם לא אשמח לתת לך הצעה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי ביטוח קבוצתי ב-הראל
מקס ברנר29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה
עיינה29/11/2010אז ככה מקס יקירי , רק לידע הכללי יש לך את פוליסת הביטוח הטובה ביותר שיש היום בשוק הביטוחים , חברת הראל זו החברה היחידה מזה 30 שנה שמתמחה בביטוחי בריאות היא עובדת עם 99% מהרופאים שיש בבתי חולים ציבוריים ופרטיים ולכן אתה בהחלט יכול להיות סמוך ובטוח שאם חס וחלילה תצטרך ביום מן הימים להשתמש בה אז תקבל את השירות הטוב ביותר ,
ואם תצטרך עזרה במשהו אשמח לעזור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמח שהצליח לי-חיפשתי ביטוח קבוצתי
מקס ברנר29/11/2010שהוא זול יותר באופן משמעותי מביטוח פרטי אמיתי.כנראה "הראל" חזקים בביטוחים קבוצתיים וזוכים במכרזים.
הבעיה הבסיסית בביטוחים הנדונים היא שבגיל צעיר-כשאין לך "גרוש על התחת"-אתה לא קונה את הביטוחים האלה.בגיל 40 פלוס,כשיצאת מהאובר דרפט,אתה עלול להיות פחות בריא,ובענייננו-עם עודף משקל רציני-וזה יוביל להחרגות כאלו ואחרות.איך את פותרת את הבעיה ללקוחותייך ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למקס
עדי30/11/2010היי מקס ,
קודם כול מי שעושה ביטוח קבוצתי אכן מרוויח כספית כי הוא מקבל את ביטוח הבריאות הטוב ביותר ויתרה מכך חלילה במקרה של תביעות זמן ההמתנה והתגובה קצר מהרגיל .
לגבי כניסת מבוטחים בגיל צעיר אתה צודק , עד לפני כמה שנים בהחלט לא הייתה מודעות לביטוחי בריאות במיוחד לא לצעירים זה ניראה להם אכן בזבוז כסף מיותר ובגלל שהם צעירים כולנו הולכים עם המחשבה " אני צעיר לי זה לא יקרה" , שאלת שאלה מצויינת נכון להיום אני כן פונה דווקא לאוכלוסיה בגיל הצעיר ןאכן אומרת שלמחלות אין גיל ושזה דופק בדלת זה דופק ואת רובם אם לא כולם אכן מצטרפים לביטוח. לכל אותם אלא שמצטרפים בגיל מאוחר יותר ואכן יש בעיית עודף משקל אכן הם יוחרגו מתנאי פוליסה אבל אתה מסכים איתי שעודף משקל יכול לגרום לבעיות בריאות קשות יותר? אז מה עדיף לשלם על ניתוח לקיצור קיבה כלשהוא שעולה הרבה פחות מניתוחים בריאותיים ? וחוץ מזה המטרה שלי בשיווק ביטוחי הבריאות היא ברוב המקרים לא הניתוחים הפרטיים הם אלה שמוכרים כי היום עם המושלמים ניתן לעשות ניתוחים ולבחור מנתחים פשוט משלמים השתתפויות עצמיות , ביטוח הבריאות כפי שאתה יודע הוא מציל חיים ואדם שחלילה חולה במחלה קשה וצריך תרופה שלא בסל הבריאות פה ביטוח הבריאות מציל את חיוו כי קופ"ח מנפנפת אותנו לצערי , או אדם שזקוק היום להשתלת איברים קופ"ח נותנת משהו? לצערי התשובה היא לא וכאן החשיבות לביטוח בריאות פרטי . האם עניתי לשאלתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה למשיבה.אכן השבת
מקס ברנר30/11/2010אני מכיר את הכיסויים.יש למשפחתי ביטוח כזה מאז 2003.רק הדגשתי שכדי להנות ביום פקודה מכל הכיסויים צריך להצטרף בריא לחלוטין,ואחרי גיל 40 רוב האנשים-ובמיוחד השמנים-הם כבר לא "פרופיל 97",ומי שמוחרג-מראש או בדיעבד-מגלה שחי באשליה כאילו הוא מכוסה מפני כל הקטסטרופות.אפילו כאן בפורום יש מי שיכולים לספר סיפורים נהדרים על חוויות עם חברות הביטוח,
מישהו הרי צריך לשלם על ה-"לקסוס" או ה-"אינפיניטי" החביבות על בכירים בענף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)