מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- התייעצות לגבי ניתוח שרוולאבי30/11/2010
שלום, רציתי לדעת אם ניתן לעבור ניתוח שרוול למרות שיש לי טבעת כבר 15 שנה והאם
הניתוח מבוצע ע"י גלוסקופיה או ניתוח רגיל. ואיפה ניתן לבצע באיזור הצפון
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק30/11/2010שלום רב אבי,
שאלת הרבה שאלות בלי מתן אינפורמציה.
איזה סוג ניתוח עברת? האם טבעת מתכוננת או טבעת קבועה (SRVG).
האם אתה היום עומד בקריטריונים לניתוח מבחינת BMI או האם הטבעת (הניתוח) גורם לבעיות).
בכדי לעבור ניתוח חוזר צריך לעבור סידרת בדיקות, לעמוד בקריטריונים ולקבל מכתב מרופא מנתח בתחום, הממליץ על ניתוח חוזר על מנת לקבל אישור מהקופה.
אזור הצפון הוא גדול. תלוי לאיזה קופה אתה שייך וסוג הביטוח, לפי זה תוכל לקבל מידע איפה תוכל לגשת ולקבל התחייבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות לגבי שרוול
אבי30/11/2010שלום ותודה על התגובה המהירה אז אני אפרט את מצבי אני עברתי שני ניתוחים אחד לפני כ15 שנה שקלתי 160 ק"ג וירדתי 70 ק"ג לאחר כ-5 שנים (גיל 45)הטבעת זזה והיה צורך בניתוח נוסף המנתח שם לי טבעת גדולה ב 3 מ"מ יותר גדולה ומאז ועד היום וחזרתי כמעט לאותו משקל סוג הטבעת מהדגם שלא ניתן לשינו הישנה ביותר.
חזרתי לבית חולים מאיר שם עברתי את הניתוחים והרופא שניתח אותי נתן לי לבצע את הבדיקות שצריך לעשות אבל אני גר בנהריה ומעוניין לבצע בבית חולים קרוב לבית יש לי אישור לניתוח אני סובל מסכרת לחץ דם ההתלבתות היא בסוג הניתוח המתאים.
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות לגבי שרוול - תגובה
שולה זק30/11/2010שלום אבי,
לפי מה שאתה כותב, הניתוח הוא מסוג SRVG. לאחר ניתוח זה לא ניתן לעשות שרוול אלא מעקף.
מאחר ועברת את הניתוחים הקודמים בכפר סבא ושם ההיסטוריה הניתוחית שלך, אישית הייתי ממליצה לך להמשיך את התהליך בכפר סבא. נכון שזה קצת רחוק, אבל יש רכבת לכפר סבא וניתן לגשר על המרחק.
כחבר כללית, ותושב נהריה, תברר לאן אתה יכול לקבל התחייבות ואם זה מתאים לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
אבי30/11/2010היי,
מדוע לא ניתן לעשות את ניתוח השרוול ניתוח מעקף נשמע מפחיד!האם זה נתון לשיקול דעת של המנתח?
מה החלוקה באחוזים בין שני סוגי הניתוחים האם את מקירה גם אנשים שעשו מעקף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה30/11/2010לא מומלץ לעשות ניתוח שרוול לאחר ניתוח SRVG בגלל הסיכון הגבוה יותר לסיבוכים וגם הסיכון להיצרות באיזור הטבעת בהמשך. אני אישית עשיתי ועושה מעקף לאחר ניתוח זה כאשר ניתן לעשות ניתוח ע"ש סקופינארו וזה מה שאני שוקל לעשות במקרים אלו. סקופינארו??? בטח כולכם שואלים איזה ניתוח זה. ובכן היתרונות של ניתוח זה שאנחנו לא מתקרביחם לאיזור הפשע ( SRVG ) ומבצעים מעקף בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)