מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- נפיחות+עדכון שנייעל30/11/2010
אהלן משורוולים יקרים
רציתי להתייעץ איתכם לגבי הרגשתי
אני שבועיים לאחר הניתוח
שבוע ראשון ירדתי 6 קילו והשבוע לא ירדתי כלום
בשבוע האחרון אני מרגיש ממש מנופח,הבטן ממשך נפוחה והמכנסיים לוחציםאני מקפיד לאכול כול 2.5-4 שעות אתמול למשך אכלתי
08:00 נס קפה עם סוכרזית
10:00 - גבינה מוקצפת בטעם תות שדה(גביע שלם,70 גרם 100 מ"ל)
12:30 מעדן קרלו בטעם וניל 100 מ"ל
15:00 - 5 עלי גפן ממולאים באורז-קנויים
17:30 - כוס חד פעמית של ירקות מאודים (תירס,גמבה,פטריות וגזר גמדי)
20:00 - יוגורט מולר במתיקות עדינה בתוספת בננה ותפוח בבלנדר - שתיתי כוס חד פעמית שלמה
22:30-כוס ירקות מבושלים(תפו"א,גזר,בטטה,קישואים ובצל)
במשך היום כליטר וחצי מים בטעמים
האם משהו לא תקין במה שאני אוכל שגורם לי לנפיחות הזאת?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות, יש?
דני30/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש, לפחות פעם ביום
יעל30/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה - תגובה
שולה זק30/11/2010???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
יצחק30/11/2010מה אני עושה לא בסדר שגורם לנפיחות הזאת?לפי שפירטתי מעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט יומי
שולה זק30/11/2010שלום יצחק,
ביקשתי מליאור שיכנס ויענה לך, הוא המומחה בתזונה יותר ממני - במקרה זה.
ראשית לא חושבת שהיית צריך לאכול עלי גפן. זה קשה לעיכון.
אל תתפוס אותי במילה, אבל נראה י שאה אכלתי קצת הרבה לפי ה שתארת.
יתכן ומזה הנפיחות ואי הנוחות.
אני מאמינה שליאור יגיב בקרוב.
הם אתה היית אצל דיאטנית? חשוב מאוד שתלך ותקבל תפקיט ממנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יצחק
ליאור30/11/2010אני לא מומחה כמו ששולה תיארה :), אבל...
נראה לי שאתה קצת מקדים מידי עם תפריט וכמויות לפרק הזמן שאתה נמצא ...
שבועיים אחרי הניתח אתה לא אמור לאכול עלי גפן , ולא חצי ממה שתיארת .
אם אני זוכר נכון זה שלב של רכים ומרוסקים ...
הוספת מרכיבים לתפריט צריכה להעשות בהדרגה - כל יום יומיים להוסיף משהו חדש - לראות איך הגוף מושפע מזה .
בנוסף , אני חושב שארוחה כמו שתארת ב22:30 לא מומלצת גם לבן אדם שלא עבר ניתוח - לא מבחינת מרכיבים ולא מבחינת כמות ...
ממליץ לך בחום להתייעץ בדחיפות עם דיאטנית , שתבנה איתך תפריט לפי השלב שלך - במחינת מגוון וכמות .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאור ושולה
יעל30/11/2010יש לי דיאטנית ב12/12 דרך אסותא
אני יחזור למרוסק יותר בינתיים עד הפגישה איתה
תודה לכם
יצחק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)