מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עידכון לאחר טרום ניתוחליאתול03/12/2010
היי חברים הכל עבר בשלום ואפילו המרדים (איש חביב ומבוגר מאוד) "התאהב" בי (כך אמר) וצייר לי לב עם חץ וכתב אני אוהב אותך באנגלית.....חחחחחחחחחח הוא עשה לי את היום.
ולעיניינינו - נקבע לי תור לניתוח רק בינואר 13.1.11 אוף נדחה בחודש וחצי.
יהיה בסדר ובסוף אני אהיה אחרי .
אגב הוחלט שבגלל האבנים בכיס מרה אז יבצעו 2 במחיר 1 ויורידו גם אותו.
עד כאן בינתיים..... שבת שלום וחג שמח לכולם.
ממני ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק04/12/2010ברור יקירתי שתהיי אחרי ואחת משלנו ועוד ב"מחיר הפתעה" של פחות קיבה ובלי כיס מרה חחחח. שיהיה לך בהמון הצלחה ותתפלאי כמה מהר הזמן חולף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך חמודה
ליאתול04/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
גי.פי04/12/2010איפה את עוברת את הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסורוקה
ליאתול05/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לליאתול
אורנה LVIAA05/12/2010שלום ליאתול,
אני מאחלת לך בהצלחה בדרך החדשה בע"ה
אני כבר שלושה שבועות אחרי ניתוח שרוול + כריתת כיס מרה
מאושרת עד הגג !!!!!!!!!! . ההחלמה הייתה קלה . ובהדרגה אני לומדת להכיר את שרוולי היקר
ומאד מרוצה מהצעד שעשיתי אז שוב שיהיה בהצלחה בדרך ובחיים החדשים שבחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה תודה רבה....
ליאתול05/12/2010היום פגשתי במקרה בחורה אחרי ניתוח שרוול לפני כ 3 וחצי חודשים.
ירדה 29 קילו ומתלוננת שזה מעט.
בנוסף היא סיפרה לי שהיא לא מונעת מעצמה כלום אך הכל במידות קטנות.
על ההחלמה היא סיפרה לי ש 3 חודשים לקח לה עד שהיא הייתה שוב עצמה........חחחחחחחח
אז שאלתי אותה איך יכול להיות הרי בפורום כולם הרגישו טוב תוך שבוע שבועיים.
תשובתה הייתה שהיא פשוט התפנקה וחזרה לעבודה רק אחרי שבועיים שלושה, בנוסף היא עד היום אומרת שרע לה אפילו שלא....
מתפנקת על בעלה!!!
בסופו של דבר הבנתי שלא צריך להקשיב לכל אחד ובאמת בפורום אני רואה שכולם אנשים טובים שלא מחפשיפ תשומת לב ואומרים את האמת.
אז אני ממשיכה להמתין לניתוח בקוצר רוח ואני מתעניינת באתר כי זה מרגיע מאוד.
ביי בינתיים ותודה.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לארנה
יעל הצפונית05/12/2010שלום לך,
קראתי ששלבו לך ניתוח שרוול+כיס מרה.
אני מתעתדת לעבור גם כן ניתוח כפול שכזה ורציתי לשאול אותך לגבי ההחלמה האם היא יותר קשה משרוול בלבד? מה לגבי הסיכונים? האם שאלת את המנתח? דרך אגב מי ניתח אותך? אני פשוט קצת חוששת מהפרוצדורה הכפולה ורציתי לברר אצל מי שעבר זאת.אודה לך על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצפונית עד שאורנה תענה לך
שולה זק05/12/2010שלום לך, אורנה עברה את הניתוח ב 17.11, כך שתוכלי לעיין מעל דפי הפורום על הדיווחים שלה . יש הרבה מנותחים שעוברים "עסקת חבילה" כריתת כיס מרה יחד עם ניתוח קיצור הקיבה. בכל זאת חוסכים הרדמה ופלישה נוספת לחלל הבטן.
נושא החלמה הוא מאוד אישי מאדם למשנהו.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליעל הצפונית
אורנה LVIAA06/12/2010היי יעל , רק עכשיו ראיתי את הודעתך מצטערת על האיחור
נותחתי ה-17.11 כמו ששולה רשמה לך ניתוח שרוול +כריתת כיס מרה
הניתוח היה בשעה 11 בבקר בערב כבר ירדתי מהמיטה והתקלחתי והתהלכתי
כמובן עם עזרה ביום למחרת כבר התהלכתי לבד לאט לאט . ביום השלישי כבר הייתי בבית . סה"כ אישפוז 2 לילות .נותחתי באסותא ת"א אצל ד"ר רזיאל המקסימה
שנודע לי שצריך להוציא את כיס המרה גם אני חששתי ובקתי והתייעצתי עם הרופאה מנתחת שאמרה לי ואף שלחה לי כתבה בעניין שבמידה והרופא מרגיש שיש סכנה להוציא את כיס המרה הוא לא נוגע ומוציא וזה שיקול שנתון לרופא בזמן הניתוח
לעצם העניין אני השארתי את זה לשיקולה ואני מאד שמחה כיס המרה נכרת ההיחמה הייתה מהירה וקלה כמה ימים של כאב נסבל שאופטלגין פתר .
אני אישה מאושרת מאד שהגיעה להחלטה חשובה בעזרתם של חברייי היקרים בפורום
ובעזרתה של שולתינו היקרה ושמחה שעשיתי את הצעד הזה בשבילי לחיים טובים בריאים ומאושרים ומאחלת לך בהצלחה עם יש לך שאלות נוספות את מוזמנת להתקשר אליי -0546-291157* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלארנה
יעל הצפונית06/12/2010תודה על תשובתך,אתקשר בקרוב לשמוע יותר פרטים.
גם המנתחת שלי היא ד"ר רזיאל כך שארצה לשמוע קצת יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל הצפונית-גם אני אעבור 2 נתוחים
מל07/12/2010בעוד שבועיים:נתוח מעקף+תקון בקע סרעפתי גדול., ואצל דר. אסנת רזיאל.גם אני חרדה. מקווה לטוב.,שלא יצטרכו לפתוח לי את הבטן,חלילה.אני בטוחה, שאצלך יהיה קל ו100%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל
ליטל06/12/2010גם אני עברתי שרוול והסרת כיס מרה באותו הניתוח. רק כשיצאתי מהניתוח ידעתי שכיס המרה הוסר מכיוון שהמנתח שלי ד"ר מחג'נה הסביר לי שרק בזמן הניתוח מחליטים סופית אם להסיר או לא. אני לא חושבת שזה משפיע על ההחלמה, הסרת כיס מרה זה ניתוח פשוט יחסית ואם אפשר אז עדיף "לגמור" עם הכל בניתוח אחד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתול
ריקי07/12/2010מצויין בהצלחה מאמיי. גם לאורנה עשו את 2 הניתוחים ביחד.את תעברי את זה כמו גדולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד
ליאתול07/12/2010ראיתי את התמונה שלך ואת מהממת!!!!!!!!!
הייתי רוצה לראות אותך לפני והבנתי שהקובץ לא עולה אז אני אתאפק.
תודה על הכל ממני ליאת (ה- ול בסוף הליאת הוא התחלה של שם משפחתי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתול
ריקי08/12/2010אשמח לשלוח לך במייל תמונה שלי לפני המייל שלי הוא[email protected] , תשלחי לי למייל את המייל שלךך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת
רוזי08/12/2010שיהיה בהצלחה הכי חשוב תאירך וזמן כל הכיבה לטובה וגם אוורנה שלנו עשתנ 2 ניתוחים ובלי עין רע מרגישה נהדר חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)