שמחה מעולה בעצב

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שמחה מעולה בעצב
    עיינה
    03/12/2010

שלום לכולם ,
    אז יש כבר תאריך יש אישור ואפשר לצאת לדרך חדשה ,
    ביום רביעי האחרון ביקרתי אצל ד"ר מחגנה שנתן לי תקווה ענקית שגם אם אי אפשר להוציא את הטבעת עדיין ניתן לבצע מעקף סקפריו שיאפשר לי להתחיל בדרך חדשה , התאריך הוא ב 27.1.10 בבית חולים רמבם וביום חמישי קיבלתי אישור בוועדה הבריאטרית של מכבי.
    אבל האמת אני אשתף אותכם קצת בתחושתי , היום עם כל המצב בצפון אחד מחברי היה בין ההרוגים באוטובוס המוות , ישבתי הערב בביתו ליד אישתו( חברתי נני) והוריו וחשבתי לעצמי איך החיים נגמרים ברגע והאם "שווה " לעשות שינויים כאלה בחיים שאף אחד מאיתנו לא באמת יודע מה יכול לצפות המחר?
    אבל אח"כ חשבתי שוב והבנתי שאין ברירה והחיים כואבים אבל חייבים להמשיך הלאה אז כן מרימה את הראש למעלה והולכת לדרך חדשה ובהזדמנות זאת משתתפת בצער משפחת דיין ושנשמע כולנו רק בשורות טובות
    אמן!!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמחה מעולה בעצב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיינה

עדי
    04/12/2010

עם כל הכאב, החיים ממשיכים.
    תעשי הכל על מנת לשפר את איכות החיים שלך.
    עצוב, עצוב מאוד מה שקורה בצפון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההודעה לעיינה היתה מעדי!!

עדי
    04/12/2010

נראה לי שנכנסת ושינית את השם בפורום אצלי בבית!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החיים ממשיכים

שולה זק
    04/12/2010

אמרה נכון עדי....צריך לעשות למען החיים . את יקירינו אנחנו אף פעם לא שוכחים, אבל החיים חזקים מהכל. ואת צריכה היום לעשות למען עצמך. למען איכות חיי, על מנת לחיות את החיים שניתנו לך, באופן טוב יותר ובריא.
    שיהיה לכולנו שבוע טוב עם בשורות טובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו