מתעניינת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מתעניינת
    יהלי
    03/12/2010

היי...אני בת 30 וכל חיי עוסקת בדיאטות,זה מאוד משפיע לי על המצב הנפשי,אני בטפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי כבר שנה כי אני בדיכאון נוראי והכל בגלל המשקל. ה BMI שלי הוא 35,והבנתי שזה לא מספיק גבוה אלא אם כן יש בעיות רפואיות נוספות.בעיה נפשית שנובעת מהמשקל גם נחשבת?
    אשמח לתשובה...תודה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתעניינת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתעניינת - תגובה

שולה זק
    04/12/2010

שלום יהלי
    הקריטריונים ברורים, ואכן ב- BMI 35 ללא מחלות רקע לא ניתן לקבל אישור לניתוח.
    אני מוכנה להיות ה"ניתוח הוירטואלי" שלך ולעזור לך לרדת במשקל גם ללא הסכין.
    תפסיקי להיות "דובון לא לא" שלא יכולה ולא מצליחה. תהפכי תקליט "כן יכולה וכן רוצה". כמו שאת יודעת ללכת לטיפול נפשי תחליטי שאת מתמידה גם בטיפול גופני. דהיינו - תלכי לדיאטנית, תרשמי לקבוצת תמיכה ותתמידי בה כל שבוע. תשלבי פעילות גופנית ותראי פלא - את תרדי במשקל ואף תהיי גאה בעצמך על היכולת ועל ההישגים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב פסיכולוגי

מאגדה
    06/12/2010

אם את כבר עוברת טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי אז בטח בטיפולים האלה יעלה שאת סובלת ממצב פסיכולוגי בעיינתי בגלל בעיית ההשמנה. אני חושבת שדרך הטיפולים האלה את יכולה לבקש ניתוח קיצור קיבה, כי מצב פסיכולוגי הנובע מבעיית השמנה כן מהווה סיבה טובה לניתוח אפילו אם שאר הקריטריונים לניתוח לא נמצאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו