מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתי חוזרים לנהוג?מקס ברנר04/12/2010
האמת-קצת דליל כאן הבוקר-ובצדק! קצת קשה להפוך את הכרס שלנו למרכז העולם כשכבר שלושה ימים משתוללת השריפה האיומה בכרמל.
ובכל זאת-מאחר שלא אהיה כאן בימים הקרובים-תוך כמה זמן אחרי הניתוח חוזרים לנהוג?בגיל מסויים,משקל מסויים ורמת חיים נאותה מפתחים הרגלים במסגרתם המכונית היא כלי התניידות ראשי.כבר שנים אני נמנע מלהגיע למקומות שאין חניה בקרבתם,ואני מניח שיעבור זמן עד לשינוי הרגלים יסודי.הנהיגה עצמה לא כ"כ קשה אבל: הכניסה למכונית,היציאה ממנה(במיוחד בחניון צפוף),תנוחת הישיבה,יש אולי עוד גורמים-לא כ"כ נוחים או אפשריים אחרי ניתוח.
אשתי לא נהגה שנים היא מעדיפה הליכה,אוטובוס,מונית וכמובן-לנסוע איתי.לכן עליה אי אפשר לבנות.
בקיצור חברהל'ך-תוך כמה זמן אפשר לצפות לחזור לשיגרת נהיגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקסי,
צנובר04/12/2010אני לא יודע אם יש הנחייה מפורשת בעניין נהיגה. אני חזרתי לעבודה אחרי שבועיים, ככה שגם התחלתי לנהוג אחרי שבועיים. לא היה לי צורך להכנס לאוטו קודם.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חזרתי אחרי 3 ימים של בית.
גל (הבן)04/12/2010אבל אתה לא אוהב אותי בתור דוגמה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה דוגמה מצויינת רק צריך
מקס ברנר04/12/2010להלביש את ה"שינויים המחוייבים"! כיצד תשתנה תשובתך אם "דובון" מבוגר יותר בעשרים בכמה שנים,כבד יותר בעשרים וכמה קילו והמפרקים שלו נוקשים כמו אצל בן 75 ממוצע.יודע לעזור לי לעשות את ההתאמות?!
לא מאושר מהמחשבה של לא לצאת מהבית שבועיים,לבד מדידוי מהוסס בין המדרכות העקומות ותלוליות הגללים ברחוב מגוריי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אותי אתה לא אוהב כדוגמא אבל
עופר04/12/2010אני חזרתי לנהגיה לאחר 4 ימים .. כלומר יום אחד אחרי שהייתי כבר בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמממממ ננסה לעשות את ההתאמות
גל (הבן)04/12/2010דודה שלי, מבוגרת ממני בכ30 שנה, דשנה ויפה גם היא, חזרה לנהוג לאחר פחות משבוע (לדעתי 5 ימים).
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שאתם מעודדים אותי
מקס ברנר04/12/2010אני נוסע במכונית גדולה ובזבזנית מן הנדרש ( אבל מכילה אותי בנוחיות יחסית).
וגר בעיר צפופה מן הראוי וסובלת ממצוקת חניה כרונית
אבל קשה לי לראות את עצמי בלי האפשרות לנהוג ממקום למקום במכוניתי.
עכשו נשאר לשמוע אחרי כמה זמן נעמי,שולה ויניב חזרו לנהוג.הכוונה לקטגוריית ה-150 קילו פלוס-מינוס בתוספת אפשרית של בעיות שמקורן בגיל,שמשפיעות על הגמישות וכושר התנועה.נמצע עם צנובר ונרשום ביומן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף אחד לא היה במשקל נוצה
שולה זק04/12/2010מקסי יקירי,
לא משנה 100 קילו 150 או 130, החתכים אותם חתכים ...מאחר ומכוניתך גדולה ונוחה לדעתי אתה תוכל לנהוג ישר עם שחרורך מבית החולים. מאחר ובכל זאת מגיע לך פינוק וקצת אוי ויי ...אז תן לעצמך כמה ימי מנוחה מהכביש וההגה.
שבוע טוב ורק בשורות טובות.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסילה היקר!
נעמי04/12/2010לא האמנתי לעצמי אבל אני הייתי במכונית אחרי שבועיים, (אל תשכח שאני ביליתי כ-10 ימים ב2 בתי חולים) אבל המשקל עוד היה כבד, לא שאני היום נוצה.
אבל היום אפשר להכניס את הרגליים בקלות, ויש לי HUNDAI ACCENT
תאמין לי שאתה מהר תחזור לרכב. העיקר שיהיה תאריך. נעמי
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוא נראה.....
דניאל04/12/2010נותחתי ביום א' - שוחררתי ביום ד'
חזרתי להגה ביום ה'.
מעודד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה לנהוג
אפרת04/12/2010באותו היום חזרתי לנהוג אני נהגתי בדרך חזרה הביתה מבית החולים אחרי הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)