יעוץ פסיכיאטרי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• יעוץ פסיכיאטרי
    תמר
    07/12/2010

אתמול הייתי אצל כרורג עבור יעוץ לקראת ניתוח שרוול קיבה בקופת חולים הוא שלח אותי לעשות מספר בדיקות בין הבדיקות יעוץ פסיכאטרי . למה שולחים ליעוץ פסכאטרי? אפשר לוותר על זה? ומה זה קשור בכלל אין לי כול עבר פסיכאטרי .

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ פסיכיאטרי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה מקובל....

דניאל
    07/12/2010

מכייון שמדובר בניתוח בלתי הפיך, רוצים לוודא שההחלטה שלך ללכת לניתוח, לא נובעת מ- "אי שפיות רגעית", הכוונה " שאת הולכת לניתוח בלב שלם ואין לך כל כוונה "להתחרט" אחרי שיהיה מאוחר מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ פסיכיאטרי - תגובה

שולה זק
    07/12/2010

היעוץ הפסיכיאטרי נועד לבחון שאת אכן מודעת שלאחר הניתוח את משנה הרגלי אכילה ולא תוכלי לאכול בכמויות שאכלת קודם וגם חלק מהמזונות להם היית רגילה יתכן ולא תוכלי לאכול בעתיד.
    האיבחון בא לוודא שאת מודעת לקראת הצעד שאת הולכת ושיש משמעות לניתוח לשארית חייך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו