מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חברים יקריםרוזי08/12/2010
נותחת לפני 8 חודשים בבית חולים וולפסון אצל שכטר פינחס הפנה אותי דר חוליו ויינשטין בעקבות סכרת גבוהה היום אחרי 27 קילו פחות מרגישה מציין הסכרת נעלמה הקולסטרול ירד מה שנישאר לי זה עוד 8 קילו שתקועה איתם מקווה ומאמינה שע שהגיע לשנה מהניתוח ארד קצת אז חברים צאו לדרך לא לחשווש רק חיובי והכול יצליח ללכת אם האני שלך לא לפחד ולשתף רק פה את הניתוח כי מי כמונו מבינים כול צעד שלפני ואחרי אז בהצלחה בשראול חג שמח מלא אור ושמחה אמןןןןןןן רוזי זבטאני הכתבה המדוייקת שלי בגוגל רוזי זבטאני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רוזי
תמר12/12/2010אני גם עם סכרת סוג 2 כרגע בשלב של בדיקות לפני ניתוח שרוול. כמה שקלת לפני הניתוח והאם קופת חולים אשרו לך לעבור את הניתוח. אין לי עדיין אישור אבל לפי מה שהבנתי כן יאשרו לי בסוף אני שוקלת 104 כרגע על גובה של168 אז בגלל הסכרת כנראה שכן יאשרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר
דני12/12/2010ה-BMI שלך קרוב ל-37 , יחד עם סכרת, יש סבירות גבוהה שתאושרי.
לכי על זה,
אני נותחתי לפני 42 ימים, וירדתי ב-100 הימים האחרונים: 24 ק"ג - שלא יחזרו עוד לעולם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תמר
רוזי12/12/2010בהחלט שכןןןןן מהייכן את תיצירי קשר 0503337236 בפייס רוזי זבטאני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני תודה
תמר12/12/2010אתה בהחלט מעודד אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)