מועמדת לניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מועמדת לניתוח שרוול
    שרה
    08/12/2010

אני אמורה לעבור ניתוח שרוול בבי"ח הדסה הר הצופים ע"י ד"ר גרינבוים רונית

רציתי לשאול על אחרי -אני פוגשת אנשים שרזו דרך הניתוחים המוצעים רואים שהם

הורידו משקל רב אבל הם נראים "מצומקים"כלומר לא טוב ואני מתחייסת לאנשים שמאוד מרוצים מהניתוח אבל מראה פניהם ממש ממש מצומק-זה לא נראה יפה חסר להם את החיות או הברק לא יודעת איך לתאר את זה אבל זה ממש לא יפה היא זה גורל כול המנותחים?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מועמדת לניתוח שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשרה פוקס

ריקי
    08/12/2010

היי שרה . אני לא בטוחה במה שאת אומרת אם תיסתכלי בתמונה שליי אני לא רואה שהפנים או הגוף נפול לי . אני חושבת שאני ניראת מצויין ומרגישה מעולהה. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לריקי

שרה
    08/12/2010

היי ריקי איפה אפשר לראות את התמונה שלך וכמה זמן את אחרי הניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תדפדפי קצת למטה יותר ותיראי

ריקי
    08/12/2010

אני ירדתי 43 קילו 8 חודשים מהניתוח וממש אין לי כלום מדנדלל כמו שאומריםם. והפנים ניראות מצויין. אז לא לכולם זה ככה.היום חיה ומאושרתת.תגידי לי אם ראית את התמונה ?אני אצטלם בקרוב כל הגוףף ותיראי. אין בטן ואין כלום .היום אני מידה 38 או 40 במיכנסיים. או שתיראי אותי בפייסבוק. תיכתבי ריקי פרבדה. בפייסבוק אנחנו מדברים רק בצאט על זה כי יש כאלו שלא רוצים שכולם ידעו שהם עשו נ יתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת אם לצחוק או לבכות!!!!

שולה זק
    08/12/2010

אם תעייני בפורום אחורה, תראי תמונות של אנשים לפני ואחרי - מה שרואים עליהם זה אושר ומראה זוהר.
    בקרוב נעשה מפגש ואת מוזמנת להכיר אותנו.
    עופר הוא תושב ירושלים ותוכלי לתאם איתו "מיני מפגש". רק תבטיחי לי שלא תתאהבי בו חחחח. הוא תפוס תרתי משמע.
    ועכשיו לפן הרציני.
    אנשים שמגיעים לניתוח, המוגדר כניתוח מציל חיים, מקבלים את חייהם במתנה. הבריאות משתפרת וכעסקת חבילה גם המראה החיצוני משתנה ותמיד לטובה.
    איני יודעת למה את מתכוונת "מצומקים" "עצובים" וכו'....את מוזמנת להכנס לאתר עמותת משקל בריא, שם תראי את תמונתי. האם אני נראית שם מצומקת? אומללה? עצובה? אחרי שהורדתי 70 קילו?
    בהצלחה בהמשך דרכך
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בטוח שהכל מכוונה טובה ....

גל (הבן)
    08/12/2010

אני בטוח שהכל מכוונה טובה ופחדים...

כבר יצא לי שאנשים ששמעו שאני עושה את הניתוח שעלו אותי את "שאלת המצוקמקים" או ה"מצומקים" או איך שהיא לא קראה לזה...
    אני מאמין שהכוונה שלה היא לאנשים עם עור עודף, ומראה גוף נפול, וזה קורה לאנשים, אין מה לעשות...

גברת פוקס התשובה היא ספורט - ספורט ותזונה נכונה ידאגו למתיחת העור בצורה הטובה ביותר , כל אחד והיכולות העוריות שלו, תצטרפי אחרי הניתוח לקבוצה ותעשי קצת ספורט והכל יהיה בסדר... בעצם הכל יהיה בסדר גם לא תעשי את זה, את זה תעשי רק אם את לרוצה להתרחק מהצימוקיות כמה שיותר.
    הכי חשוב זה הבריאות התקינה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגל-תודה על העידוד

שרה
    09/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו