שבעה חודשים אחריי ניתוח טבעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שבעה חודשים אחריי ניתוח טבעת
    ג'ולי
    11/12/2010

שלום לכולם, היתחלתי עם את הניתוח עם 111 ק"ג והיום 85 ק"ג סה"כ 26 ק"ג, שבסה"כ אני מרוצה מזה, יש לציין שאני סגורה 8.5 מלפניי חודשיים ועכשיו באמת אני מרגישה מזה אוכל שלא עובר, פיתאום הקאות מה שלא היה עד עכשיו, והירידה במשקל עכשיו מאוד איטית משהו כמו קילו וחצי בחודש.
    ההפתעה הגדולה שלי זה שהיתחלתי סוף סוף להיתאמן בחדר כושר כולל אירובי, עיצוב וכו' אני מגלה להפתעתי הרבה שאני בהריוןןןןןן, הריון שלישי הקטנה שלי בת 5 וזה לא מתוכנן.
    אני לא ישקר שקיבלתי את זה בבוםםםם כי לא רציתי הריון כרגע יש בפניי עוד דרך ארוכה אני בת 32 + 2 ילדים אבל היה לי תכנון אחר...
    "אצלך זה קורה אחריי שאת מתחילה לרזות את ניתפסת להריון" אלו המילים של בעלי.
    נכון שילדים זאת ברכה וכו' אבל זה תלויי איך את נפשית אני חושבת.
    מה שאני בעצם רוצה לישאול אם הייתה מישהי שעברה את זה גם ויכולה קצת לעודד אותי קצת? כי אני קצת בדאוון ואין מה לדבר על הפלה כי בעלי מאוד רוצה את התינוק וסה"כ תומך מאוד.
    והאם לדעתכם צריך ליפתוח קצת את הטבעת על מנת לאכול את המינימום לפחות כי עכשיו זה ממש בעייתי עם אוכל והקאות אתם יודעים.
    תודה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזל טוב

שולה זק
    12/12/2010

כל הכבוד ג'ולי על הירידה היפה ומזל טוב להריון. היי שמחה. את בת 32 וזה אחלה של גיל להריון.
    תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ואתן לך את הנייד של תהל. היא תשמח לעודד אותך ולשתף חוויות. היא נכנסה להריון 3 חודשים אחרי הניתוח. שומרת יפה ומאושרת.
    אני ממליצה לפנות למנתח ולפתוח את הטבעת, כף שהאוכל יעבור ולא תקיאי .
    שבוע טוב
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ג'ולי עידן
    13/12/2010

תודה שולה אצור איתך קשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו