בלוטות לימפה בעקומה הקטנה של הקיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בלוטות לימפה בעקומה הקטנה של הקיבה
    לאה
    13/12/2010

אני בת 59. בסיטי בטן שנעשה בגלל כאבים בצד ימין של הגב נתגלו 2 בלוטות לימפה בגודל של כ-2ס"מ על העקומה הקטנה של הקיבה. בעקבות זאת עברתי גסטרוסקופיה והתוצאה תקינה. עכשיו נאמר לי לעשות גסטרוסקופיה עם us כדי להוציא ביופסיה מהבלוטות.
    לפני כ-12 שנה עשיתי טבעת בקיבה שהוצאה לפני כ-6 שנים בגלל בעיות שעשתה לי. האם יש קשר בין בלוטות הלימפה והטבעת שהיתה לי.הייתכן שהבלוטות לימפה נוצרו בגלל הטבעת שהייתה לי והאם מוכרת התופעה הזו?
    האם לדעתכם עלי לעשות גסטרוסקופיה עם us.
    חזרתי על הסיטי כעבור 4 חדשים ועדיין נראו הבלוטות בגודל של כ-1.8 ס"מ ו-2.5 ס"מ.
    אודה על תשובתכם.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאהאני מקווה שאחד הרופאים יענה לך

שולה זק
    13/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטות לימפה בעקומה הקטנה של הקיבה - תגובה

ד``ר דוד גויטיין
    13/12/2010

שלום לאה,
    בלוטות מוגדלות באיזור העקומה הקטנה של הקיבה אינן תקינות. יש סיכוי קטן שקשורות לטבעת אך אני איני מכיר תופעה כזו. יש צורך להמשיך בירור וביופסיה מונחית US אנדוסקופי נשמע כרעיון טוב. אופציות אחרות כוללות מיפוי, לקיחת סמנים בדם, ביופסיה ניתוחית וכו'
    בכדי לייעץ בצורה רצינית יש לראות אותך ואת תוצאות ההדמיה ולא ייעוץ אינטרנטי.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו