מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- דואגת...מיכל13/12/2010
במהלך השנה האחרונה עברתי הרבה בדיקות, והמון תהליכים ועיכובים,
עד שסיימתי עם הכל. ב22.12 צריך להיות לי טרום ניתוח.
עכשיו קיבלתי טלפון מהמזכירה בקופת חולים, והיא אמרה שאני צריכה להגיע לרופא בת"א, שיאשר את הניתוח. אני מהצפון, ורוצה לעבור את הניתוח בבית חולים זיו.
אני מאד מפחדת שהוא לא יאשר לי את הניתוח...
מה לעשות? מה להגיד לו? מה לא להגיד?
אני בת 17.5, bmi 45. סכרת סוג 2, לחץ דם גבוה, כבד שומני וכו'.
למה לצפות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
שולה זק13/12/2010בדרך כל ההפניות הן לפי אזור המגורים, איפה שהתיק הרפואי שלך נמצא (בעיקר בקופת חולים כללית)..
אני ממליצה שתצרי עימי קשר טלפוני ואנסה להבין את הנושא ולראות איך עוזרים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה שלום
ליאתול13/12/2010לפי דעתי ומיטב הבנתי אין בכלל שאלה אם הוא יאשר או לא כי לפי הנתונים שלך אין ספק שהם יאשרו.
עוד מעט הטח יענו לך המומחים של האתר .
הקופה אוהבת לעשות בלגאן אך אל תתרגשי....
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדואגת... - תגובה
ד``ר דוד גויטיין13/12/2010מיכל שלום!
איני מבין דבר וחצי דבר לגבי מיקום הרופא המאשר בקופ"ח. שולה תוכל לעזור לך יותר בהבנת נושא זה.
לגבי אישור הניתוח - בנתונים שמסרת אין ספק שכדאי שתנותחי. בהיותך צעירה מ- 18, הקריטריונים החלים עליך הינם של "מתבגרים" (עם כל חוסר ה"הגיון" שבכך) אבל גם בהם את מתאימה (BMI >40 עם לפחות 2 מחלות רקע הקשורות להשמנה).
אין לך מה לדאוג. תעני על מה שישאלו בכנות ללא הכנות מוקדמות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדואגת יקרה...
תהל13/12/2010מבינה לליבך, זה בהחלט מדאיג וכל עיכוב לקראת הניתוח מעלה תהיות וחששות...
תתמקדי בעיקר- שבסופו של תהליך תשתרוולי ותזכי לאורח חיים בריא.
אני משערת שהזימון לרופא בשל גילך הצעיר... תהיי אופטימית!
תפני לשולה והיא תסייע לך... בנוסף, גם אני עברתי את הניתוח בביה"ח זיו ואני ממליצה בחום.
כל עכבה- לטובה!
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דואגת
עיינה13/12/2010אין לך ממה לחשוש , קופות החולים בכלל הן בירורקטיות כי הןם לא אוהבות להוציא כסף ומה לעשות אישור ועדה זה כסף שיוצא מהקופה, אני יכולה לומר לך שאם רקע כמו שלך אין לי ספק שיאשרו לך , אני גם עברתי ועדה רפואית לפני כשבועיים ואין לי מחלות רקע אלא רק BMI 46 ואושר לי בלי בעיה , זהו תהליך סליחה על הביטוי די אידיוטי של עובדת סוציאלית פגישה עם דיאטנית ולבסוף רופא שהוא המאשר הסופי צריך הרבה סבלנות אבל בסוף מקבלים אישור
בכל אופן שיהיה בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
מיכל13/12/2010אתם מקסימים. התמיכה שלכם עושה נעים בלב:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)