מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
נכון,בשבוע הבא...ביום
מל17/12/2010ובסוף, אני לא יודעת אם יעקפו לי או ישרבלו,.. אם יפתחו לי או רק יחררו?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המתח עולה.... ההכזה קרבה....דני14/12/2010
כן רבותיי,
הרגע הגדול שכולם מחכים לו, קרב ובא.....
לא לבקש רמזים, לא לנחש ניחושים,
סבלנות הוא שם המשחק....
והסבלנות משתלמת.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המתח עולה.... ההכזה קרבה.... - תגובה
שולה זק14/12/2010תשלח לי SMS....חסר לך שלא!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה? את מאבדת סבלנות?
דני14/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם הסקרנות???
שולה זק14/12/2010דני יש לי המון סבלנות - אבל הסקרנות הורגת אותי.
חוץ מזה ביקשתי למייל מאחר ומיום חמישי אחר הצהריים נ 16.12) ועד יום שישי (2312) בערב לא אהיה זמינה ליד מחשב ...... אז מחכה לעדכונים "חמים" לנייד ב- SMS.
חיבוק לאלונה ועדכונים על התקדמותה בלימודים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמממ
עופר14/12/2010אני יודע כבר מה ההכרזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא יודע....
דניאל14/12/2010מלחמה פסיכולוגית , לא תעזור.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה עומד להחליף קידומת במשקל?
מל14/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמשיכו , תמשיכו...
לילך.פ15/12/2010להוציא לי את העיניים יבני...
לאן אתם ממהרים... בסוף רק אני ישאר שמנה....
טוב סתם... כל הכבוד לכם !!!! גאה !
ודני תזהר לא לרדת יותר מדי במשקל... בתמונה אתה כבר מתחיל להראות
FOODLESS* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב.... אם אתם לוחצים....
דניאל15/12/2010מחר בבוקר....................................
יהיה יום חמישי....................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלי
נטלי16/12/2010הרי ידוע לך שהסקרנות הורגת....אז למה אתה מפרסם בלי לשתף אותנו???
לא כל כך פייר...
אבל בכל אופן שיהיה בהצלחה במה שזה לא יהיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב.... אז מחר בבוקר......
דניאל16/12/2010יהיה יום שישי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה נסעה-אני חזרתי+דניאל המכריז
מקס ברנר16/12/2010שבתי אליכם בריא ושלם-אם כי עייף ודי מסטול מטיסות וחוסר שינה.תחליף לשולה וודאי לא אהיה,אבל אנסה לקיים נוכחות סבירה.
ולדניאל-דיר בלאק מהודעה בנאלית שירדת מ-100 קילו !זה צפוי ונדוש כמו העיתון מהחודש שעבר.
אבל אם ההודעה היא שהחלטת לעבור ניתוח לשינוי מין,ולהגיע למפגש הקיץ בביקיני אדום קטן-מאופר במיומנות בידיה האמונות של אלונה אהובתך-זו כבר חדשה ששווה המתנה!
ולמל-בשבוע הבא זה קורה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך הבא מקס ידידי היקר
אורנה LVIAA17/12/2010היית מאד חסר כאן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההכרזה - החלטתי להיות דוגמן אצבעות!
דניאל17/12/2010זהו, אני אגלה לכם....
לא רציתי לפרסם עד שלא חתמתי על החוזה.
אחרי הניתוח החלטתי שצריך לעשות גם שינוי מהותי בחיי....
זוכרים את הפרק ב-"חברים" בו ג'ואי החליט שיש לו תאום ידיים, וחשב שהוא
יכול לדגמן ידיים? אז אני החלטתי לדגמן אצבעות רגליים.....
פניתי לסוכנות דוגמנות:"דונט לוק" , ושם החליטו שאני מאוד מתאים, צילמו "בוק" תמונות,
ואחת התמונות פשוט התאימה בול לקמפיין שעומד לעלות בשלטי חוצות.
דרך אגב.... השלמתי ירידה של 25 ק"ג ,
כך שמלכה(מל) וידידי החוזר לתמונה מקס - הייתם קרובים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלו את התמונה הראשונה של הקמפיין
דניאל17/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב !!!!
עופר17/12/2010בהצלחה ! דוגמן על !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני יא תותחחחחחח
ליאור17/12/2010כל הכבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)