מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- האםדורית19/12/2010
שלום אני צריכה לעבור מאקף קבה מתינה לתור כרגע
רציתי לשאול הבנתי שחודש ראשון זה רק נוזלים מה בקשר לכדורים שולקחת האם זה יהיה אפשרי לקחת בחודש הראשון ?
וזה נכון שבמקף קבה יורדים יותר משרוול והשאלה מדוע יורדים יותר ?
הסיכונים הם אותם סכונים אבל לפי מה שהבנתי במאקף קבה הסיכונים פחות זה נכון ?
השמחה לקבל תשובות תודה או לדבר אם משהוא שעבר במאקף קבה אם אפשר משהוא בעבר בזמן הקרוב ולא בטווח הארוך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דורית
ליאור19/12/2010אחרי ניתוחי קיבה חוזרים בהדרגה לכלכלה רגילה - שבועיים שלושה ראשונים בעיקר נוזלים ומרוסקים .
בקשר לכדורים יש להתיעץ עם רופא , אולי לחלק מהם יש תחליף נוזלי וא אפשרות ריסוק . מאמין שאחרי כשבוע תוכלי גם לבלוע אותם .
ניתוח מעקף קיבה הוא קצת יותר מורכב מבחינה כירורגית , לכן אפשר להגיד שיש יותר סיכונים - הסיכונים הם דומים לשל ניתוח שרוול - דליפה בעיקר .
בניתוח מעקף עוקפים את הקיבה וחלק מהמעי , דבר שמקטין את הספיגה בגוף - ולכן הירידה "גדולה יותר " , והניתוח מומלץ לסובלים מבעיית סכרת ואוהבי מתוק.
מקווה שעזרתי לך קצת .
אם יש שאלות נוספות אשמח לעזור .
יש בפורום מנותח מעקף בשם עופר - בטוח יהיה לו מה להוסיף - תוכלי להעזר בו .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאור
דורית19/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב
עופר19/12/2010הסיכונים קיימים בכל ניתוח - גם במעקף וגם בשרוול. אני מקווה שאת מודעת מהם ולאן את הולכת.
ניתוח הוא הפיתרון האחרון והוא ממולץ לאחר שכל הדרכים האחרות כשלו.
בתור אחד שעבר ניתוח מעקף קיבה אני יכול להגיד לך שאיכות החיים מדהימה לאחר הניתוח. לוקח זמן להסתגל לשינויים ואת צרכיה להבין שמדובר בשינוי חיים. לא מדובר בקסם, יש לעבוד קשה.. הניתוח הוא רק כלי עזר על מנת לרדת במשקל ולשמור לאורך זמן.
אחרי הניתוח את תחזרי לאכול בהדרגה כלכלה רגילה כמו שליאור ציין, בנוגע לסוגי האוכל תקבלי הדרכה מהדיאטנית.
תנסי לקרוא קצת פה בפורום וגם אפשר בגוגל למצוא כמה כתבות בנושא. חשוב להגיע מוכנים ועם ידע לניתוח על מנת שתוכלי להערך להמשך החיים הבריאים שלך בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עופר
דורית20/12/2010אני כל הזמן קוראת ושואבת מידע האמת שיש לי הרבה חברות שעשו שרוול אבל אף אחד לא עשיתה מעקף בגלל זה השאלות הרבות כמה זמן אתה אחרי מעקף קבה כבר ואיפה נותחתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דורית
ריקי20/12/2010אני עברתי שרוול לפני 8 חודשים. אני ירדתי 40 קילו ב פחות מ4 חודשים ועוד 3 עכשיו .וכמובן שאני תקועה. אני לא בטוחה שבמעקף יורדים יותר מהר. אבל אולי אני טועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית, את ממהרת?
דני20/12/2010זה לא חשוב באיזה ניתוח יורדים מהר יותר, ממש לא.
תתיייעצי עם מנתח מומחה שמכיר את כל סוגי הניתוחים,
את צריכה לבחור את הניתוח שמתאים לך, להעדפות האוכל שלך, למצבך הרפואי, ולהרגלי האכילה שלך.
אין הבדל גדול בהחלמה וגם לא בקצב הירידה, כל גוף וההתנהגות שלו.
סבלנות, זה גם משהו חשוב בהחלטה שלך.
אני אגב, 50 יום לאחר ניתוח שרוול, ירדתי 12 ק"ג בחודש וחצי לפני הניתוח והורדתי עוד 14 ק"ג אחרי היתוח. רראה ומרגיש מעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר
דורית20/12/2010כבר בחרתי אם המנתח המליץ על מעקף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדורית
גי.פי20/12/2010הבטחת שתעדכני אחרי שתהיי אצל ד"ר מחג'נה, האם נתנו לך כבר תאריך??
גם אני מיועדת להתנתח אצלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דורית
עופר20/12/2010אני 4 חודשים אחרי מעקף קיבה.
נותחתי בהדסה הר הצופים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך
דורית20/12/2010עדין אין תאריך ד"ר מחג'ינה א מר שיש ועדה ואז מתקשרים עלי אני גם ממתינה לתור
וכן אני גם מיועדת לנתוח אצלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג.פי
דורית20/12/2010איזה נתוח צריך לעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדורית
גי.פי21/12/2010בעצה אחת עם הרופא הוחלט על שרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי
דורית21/12/2010אצלי הוחלט על מעקף בגלל שיש לי צרבות מי הנתוח שעשיתי טבעת אז הוא אמר שבמעקף לא יהיה לי יותר צרבות בשרוול זה יכול רק להחמיר זה הסיבה היחידה שעושה מעקף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
פרופ` אחמד מחג`נה21/12/2010נהניתי מאוד מהדיאלוג. אז כך - בידיים טובות הסיבוכים של מעקף קיבה אינם עולים על הסיבוכים של שרוול. חשוב מאוד מאוד לתפור את הניתוח למנותח כמו שתופרים את החליפה לכלה. בחירה טובה הינה המפתח להצלחה. אוכלי מתוק, אנשים עם צרבות קשות ומחלת GERD מומלץ מאוד לעבור ניתוח מעקף קיבה. הירידה לאחר שרוול הינה מתקרבת לירידה לאחר מעקף. קצב הירידה משתנה ממנותח לאחר (וזה לא חשוב).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)