מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
אכן דורית זה אני
עופר25/12/2010קשה להאמין -
עד לפני 4 חודשים הייתי הר האדם בתמונה ההיא... עכשיו החיים הרבה יותר קלילים...
יש עוד עבודה אבל את מרבית הדרך כבר עברתי :)
תודה על התמיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהLIKE LIKE LIKE LIKE
ליאור25/12/2010יא תותח
כל הכבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיווח מספר ---- כבר לא סופר כמה....עופר19/12/2010
ארבע וקצת חודשים אחרי.
היום הייתי בביקורת בהדסה.
לחץ דם - תקין
סוכר - נורמלי
כולסטרול - נורמלי
ויטמינים - יש מספיק
זה מהטוב.
היום נודע לי גם שאני סובל מדאמפינג סינדרום - לא באופן קיצוני אבל בקטנה.
בנוסף יש גם בעיית נשירת שיער, נאמר היום שזה בגלל המהירות שהמשקל ירד ותוך חודשיים הגוף יאזן את עצמו והנשירה תפסיק.
בעניין המשקל - אני פחות 43 קילו מיום הניתוח.
אין מאושר ממני!!!
הרגשה כללית מעולה.
שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר י
אורטל19/12/2010ואאאוואו איזה אושר זה מקאנה בך,43 קילו פחות נשמע חלום ועוד אחרי רק 4 חודשיםם ? שיהיה לך רק בריאות ובהצלחהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי במבי, איזה הישג מדהים...
צנובר20/12/201043 ק"ג זה באמת המון.
בקשר לנשירת שיער, מסתבר פתאום שיש לי יתרונות שלא ידעתי... (-;
אבל ברצינות לרגע, שמעתי שזו תופעה ידועה, אבל שזה גם מסתדר אחרי תקופת מה. אולי זה הזמן לנסות מינוקסי 5 (לפני שתגיע למצבי).
בהצלחה, דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי צנובר ידידי מה שלומך?
אורנה LVIAA20/12/2010הרבה זמן שלא דיברנו אז מה שלומך?אשמח לדבר איתך
אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורנלה'
צנובר25/12/2010מה שלומך? איך מרגישה?
מצטער שאני מתנתק מדי פעם, במהלך השבוע ממש לא תמיד מצליח להכנס לכאן, משתדל להשלים בסופ"שים.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה מינוקסי 5
יונית23/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינוקסי 5 או ריגיין
צנובר25/12/2010(שזה בעצם אותו הדבר שמות מסחריים שונים)היא תרופה לעצירת נשירת שיער והתקרחות גברית. (ויש האומרים אף מחדשת ומעודדת צמיחה מחדש).
כאמור, התרופה במריחה על הקרקפת פעמיים ביום לגברים בלבד.
לנשים יש משהו שנקרא מינוקסי 2 לא יודע בדיוק אבל זה בטח בעוצמה פחות חזקה.
במקור זו היתה תרופה ללחץ דם שרק במקרה גילו את השפעתה על צמיחת השיער.
יש תרופה נוספת (גם היא רק לגברים) שהיא כדור בבליעה שנקראת פרופסיה. יש גברים שמעדיפים להמנע ממנה כי היא עלולה ליצור בעיות בזקפה ואפילו בחשק המיני.
עד כאן דברו של מי שאין הרבה שיער על ראשו,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאמפינג סינדרום
יונית23/12/2010שלום לך וברכותי איזה ניתוח עשית ומה זה דאמפינג והאם הוא תוצאה של הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבזקים ודש ממל
מקס ברנר23/12/2010עופר עבר מעקף.
דמפינג זה תסמונת הצפה בעקבות מעקף קיבה-ראי בשאלות נפוצות.
מינוקסידיל הוא תרופה נגד התקרחות (אצל גברים בעיקר).
ודרישת שלום ממל שנותחה אתמול..ביקרתיה היום בצהריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
עופר23/12/2010תסמונת הצפה זה דאמפינג סינדרום - תוצאה של הניתוח בהחלט. חלק מחשיבים זאת כתוצאה מבורכת שכן בעקבות זאת לא ניתן לאכול כמויות של מתוק - הסיבולת מאוד נמוכה. בעקרון זה לא דבר שמפריע לי ביום יום - רק אם אוכל כמות גדולה של מתוק אסבול.. אבל גם אם ארצה לאכול כמויות גדולות לא אצליח מכיון שאני נגעל מכמויות גדולות של מתוק - קשה להסביר :)
עברתי מעקף קיבה, אם תרצי פרטים אשמח לפרט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה אחרי שרוול או טבעת?
לי23/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא זה ולא זה
עופר23/12/2010אני אחרי מעקף קיבה - BYPASS
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיווח מספר ---- כבר לא סופר כמה.... - תגובה
שולה זק24/12/2010עופריקו....צנובר צודק...אתה עוד מעט תהיה במבינו ....נשארו לך עוד קילוגרמים להשיל?
סחטיין על הירידה היפה....כל הכבוד על הנחישות וההתמדה וביננו מתוק זה אוכל זה? מי צריך את המתוק? אז עזוב אותך מהדמפינג תאכל אוכל בריא בלי מתוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפששששששששש
דניאל25/12/2010אני ואלונה המומים.....
כל ביס שאנחנו אוכלים, חושבים על התמונה שלמעלה.
וואלה אתה בן אדם אחר.......
סחתיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה !
עופר25/12/2010welcome back !
היית חסרה פה !
אכן נשאר מה להוריד - כ -20 קילו מיותרים. אפנק אותכם בתמונה עדכנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי שלא הכיר אותי תמונה ישנה
עופר25/12/2010ככה נראיתי לפני 4 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שעכשיו תעלה תמונה
עופר25/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עובד כל כך
עופר25/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בטוח
דורית25/12/2010אתה בטוח שאתה אותו בן אדם שראיתי למעלה !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)