מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- למל היקרה אוטוטו מתקרב ...........אורנה LVIAA20/12/2010
אני מאחלת לך בהצלחה בניתוח ובטח אבוא לבקר אותך ביום חמישי
בע"ה . העיקר לחשוב חיובי . להשתמע לביאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מל שלנו-עוד יומיים היום הגדול
מקס ברנר20/12/2010מתי את מגיעה לגוש דאנס?
שישמור עלייך אלוהים ,ותצאי מהניתוח לחיים חדשים וטובים.ביום חמישי את עושה קבלת קהל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמל היקרה
שרה מ.20/12/2010שיהיה לך בהצלחה, תכנסי שלווה ורגועה לניתוח, ובעזרתו יתברך, ובעזרת המנתח תצאי בשלום מהניתוח.
בברכת רפואה שלמה והצלחה וליום שאחרי הניתוח (גם לפניו) עם :) ענק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,לך, שרה.,ו"תפילה לפני נתוח"
מל20/12/2010כידוע, הניתוח ב-22.12-יום רביעי.אני סומכת על המנתחת,ומתפללת לאלוהי.אני לא יודעת אם זוכרים את התפילה,שחברתי: "תפילה לפני ניתוח"
שמור עלי אלוהי
והחזירני במהרה אל חי.
החזר לי את החיים שלפני ההרדמה
שאחזור מהנתוח בריאה ושלימה.
שלא תיקרה אף תקלה ולא אפצע או אפגע
השיבני בשלום לדרך החיים.
לראות את הזריחה והשקיעה,
לחוש בכל החושים ואת אהובי הרבים.
ואוכל להיות בריאה ומאושרת
ולחיות באהבתנו המשותפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלוששששששששש בהצלחהה
ריקי20/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודההההההה יום הנוזלים.מה???
מל20/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמל ליום הנוזלים ............
אורנה LVIAA20/12/2010תאכלי קרטיבים שעוזרים קצת לנפש. להשתמע ביום חמישי
בבואך למחלקה תשאלי מי זאת אילנה חברתי ותזכי לידיים נאמנות לא רק ממנה אלא מכל הצוות הנהדר . להשתמע ביום חמישי. אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
דורית20/12/2010בקרוב אצלי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס היקר,אשמח שתבקרו ביום חמישי.
מל20/12/2010אני מתכננת להגיע בבקר.באמת-שישמור עלי אלהים., כי אני מתה מפחד: אחרי, שלמדתי את כל ה"תורה" של מעקף קיבה., לא ברור איזה ניתוח יעשו לי. עכשיו נכנס האלמנט-שאחרי התקון של הסרעפת, שלי, יוכלו לדעת אם בשביל המעקף, יצטרכו לפתוח את הבטן, אז אולי לוותר וללכת על שרוול. השאלה החשובה: ה אם ארפא מהסכרת שלי? או רק אשפר?מכיון, שאני בלחץ, אולי יש,לך, מקס האפשרות לשאול גם את דר מחאגנה? מענינת אותי גם דעתו.
ובקשר אליך,מקס ידידי,אם זה יעזור,לך, אגלה לך סוד.,ואל תספר לאחרים!(אני קצת, קצת, חיפפתי בדיאטה של "נווה- תירצה" ) מל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה21/12/2010מלל שלום
קודם כל שיהיה לך הרבה בהצלחה ושיעבור לך בקלילות.
תסלחי לי, פיספסתי משהו כאן. איזה ניתוח את הולכת לעשות? ולמה פתוח?
לגבי סוכרת וניתוחים בריאטרים- נכון שכולם יודעים שמעקף קיבה גורם להעלמות סוכרת או איזונה בצורה משמעותית. מנסיוני בשרוולים ומהספרות העדכנית גם ניתוח שרוול גורם לאותם תוצאות והינו ניתוח טוב למחלת הסוכרת.
שוב שיהיה לך הרבה בהצלחה ואשמח לשמוע ממך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס ידידי היקר מה שלומך?
אורנה LVIAA20/12/2010אני אבקר את מל ביום חמישי במידה ותרצה להצטרף אשמח על כוס קפה
הפוך בחלב דל ללא סוכר . האם מתאים לך יום חמישי ב- 11:00 במידה וכן תשלח לי הודעה . להשתמע לביאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום חמישי ב-"אסותא" עם לביאה ומלכה
מקס ברנר20/12/2010אורנה
מאד הייתי שמח להיפגש לכוס קפה בלי סוכר,אבל השעה שהצעת מתנגשת לי בהתחייבויות קודמות.אני מתכנן להגיע אחרי השעה 15:00.אגב-אילנה היא חברה שלך או ששם משפחתה "חברתי"?
מל
אין לי מהלכים מיוחדים אצל ד"ר מחג'נה.אם ישיב לשאלתך לגבי ניתוחים לסוגיהם וסוכרת-מה טוב!
אולי אחד ממנותחיו הרבים כאן יכול לבקשו בטלפון או במייל להשיבך מחר?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למקס היקר
אורנה LVIAA21/12/2010אילנה היא חברה שלי . כנראה שלא ייצא לנו להיפגש כי לי לא נוח בשעה 15:00
אפרופו מה קורה איתך? יש חדש?
שיהיה לך יום נפלא לביאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס לא הצלחתי לפתוח את הלינק ששלחת
אורנה LVIAA21/12/2010באיזה נושא מדובר ? משהו חדש שלא מוכר לי או לא ידוע?
שלח לי שנית לאימייל בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה מה שלומך,מקס נו..
yarden21/12/2010איך את מרגישה..
מקס יש תאריך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמל היקרה
yarden21/12/2010מאחלת לך בהצלחה,את בידיים טובות ,אין לך מה לחשוש,
תחשבי חיובי,אחרי הניתוח החיים שלך..הכל משתנה..
והכל הכל רק לטובה.
באהבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירדן-תודה, חמודה.מחרר מקסימ
מל21/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם מקסימים כאן בפורום!
מל21/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחר יום רביעי באסותא חיפה?
yarden21/12/2010מתי הניתוח?
מחר אני בביקורת אצל מחאג'נה אחה"צ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)