האם אני מתאימה לניתוח קיצור קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• האם אני מתאימה לניתוח קיצור קיבה
    שלי
    06/12/2007

שלום לכם, ברצוני לדעת האם אני מתאימה לעשות ניתוח לקיצור קיבה אני בת 36 והגובה שלי הוא 159 והמשקל שלי הוא 84 כך שאני צריכה לרדת מינימום 30 קילו כדיי להיות במשקל הרצוי שלי אנא ממכם אם אני כן מתאימה אז למי אני צריכה לפנות? כמה עולה לי ? האם יש השתתפות מקופת חולים ( אני חברת בלאומית ) ניסיתי את כל הדיאטות שיש ללא הצלחה מחכה לתשובה בתודה נטלי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כנ"ל

שרי
    06/12/2007

אני בת 20 משקלי 85 וגובהי 165.
    אני גם רוצה לדעת אם אני עומדת בקריטריונים (אני בקופת חולים מכבי)
    ואם לא האם אפשר לעבור את הניתוח באופן פרטי וכמה זה יעלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוחי קיבה וקריטריונים

שולה זק
    06/12/2007

שלום רב,
    הקריטריונים לניתוחי קיבה נקבעו על ידי אירגוןם הבריאות העולמי ואומצו על ידי משרד הבריאות.
    הניתוחים נמצאים בסל הבריאות, כך שהם ללא עלות כספית למי שנמצא מתאים ועומד בקריטריונים שהם:
    BMI 35 - 40 - עם מחלות נלוות (לחץ דם, בעיות לב, סכרת ןעוד)
    מ - BMI 40 ומעלה זכאי כל אחד.
    על פי הנתונים שנתת אינך עומדת בקריטריונים לניתוח.
    הייתי ממליצה לפנות לתזונאית שתתאים לך תפריט בשילוב פעילות גופנית ובטוחני שעם רצון והתמדה תצליחי להוריד במשקל ואף לשמור על התוצאות

בברכה,
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריוטריונים- תגובה

שולה זק
    25/04/2014

הקריטריונים לניתוח הם ברורים ונקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי.
    אינך עומדת בקריטריונים כך שאינך יכולה לעבור ניתוח.
    זה לא "ניתוח כבקשתך" ולא ניתוח קוסמטי ואין ניתוחים פרטיים בתחום למי שלא עומד בקריטריונים שנקבעו.
    ממליצה לאמץ אורח חיים בריא ולשנות הרגלי אכילה בעזרת תזונאית ושילוב פעילות גופנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו