מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כמה שאלותמיכל23/12/2010
מה מביאים לניתוח? אלו בגדים? מה אפשר ללבוש?
אפשר לשים תחתונים עם קטטר? :S
כואב כשמוציאים אותו? ואת הזונדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מביאים?
דני23/12/2010עדיף לא להביא כלום, הבגדים שאת באה איתם לבית החולים - עם אותם הבגדים גם תצאי הביתה. כל יתר הזמן תהיי עם החלוקים של בית החולים.
קטטר - כבר כתבתי לך, מורידים אותו אחרי יום. (לנשים - לא כואב בכלל, גברים זה דבר אחר לגמרי...)
זונדה - מי קבע שישימו לך?
נקז - אותו מוציאים ממש לפני שמשחררים אותך הביתה, 5 שניות של חוסר נעימות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות...
מיכל23/12/2010מי אמר שלנשים לא כואב בכלל?
ואי אפשר ללבוש טרנינג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר
מיכל23/12/2010המנתח אמר שישימו לי זונדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
דני23/12/2010אישתי עברה את הניתוח חודש וחצי לפני. עד כמה שידוע לי: אישתי - אישה.
הקטטר לא מפריע.
זונדה? - כמו שאמרתי - תלוי , לי ולאישתי לא שמו, אני לא יכול לתת לך עדות ממקור ראשון.
אבל אני חייב "להנחית" אותך - מזה את פוחדת? זה שטויות!!!
תחשבי על איך תרגישי יומיים אחרי - ואיזה נחת יהיה לך חודש אחרי,
וכמה כסף "תפוצצי" על מלתחה חדשה כמה חודשים אחרי,
זה צריך להפחיד אותך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל
שרה מ.23/12/2010לי שמו זונדה והורידו אותו בבוקר המחורת של הניתוח, לאחר שבדקו שהכל תקין ואין דלף, חזרתי למחלקה ושם הורידו לי, זה קצת לא נוח אבל לא נורא, החוסר נוחות זה יותר לכיוון שאם רוצים לשתות לא נותנים כי יש זונדה, כשמוציאים אותו תאמיני לי שזה חוסר נוחות של כמה שניות ועובר בצ'יק. לגבי קטטר דווקא את זה הרופא לא שם לי ולכן לא אוכל לענות, לגבי הנקז כפי שדני ציין אי נוחות של כמה רגעים אני זוכרת פשוט המיתמחה אמרה לי לנשום עמוק איך שלקחתי נשימה עמוקה, בגלל הנשימה הארוכה טיפה כאב בבטן היא שלפה מהר כך שלא הרגשתי כלום, אני מאחלת לך שתעברי את הניתוח בשלום תצאי משם בשלום ושלבי ההחלמה חוץ מיום יומיים הראשונים כמעט ולא מרגישים כאבים.
בהצלחה{:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף מחשבות חיוביות
לי23/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל
ורד23/12/2010לי לא שמו לא זונדה ולא קטטר
ולגבי הנקז יש מנתחים שמשחררים איתו הבייתה (לי אישית הוציאו ביום שהשתחררתי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ??????????
אורטל23/12/2010אוייי מאייי גאד קטטר ? למה ? גם בבית חולים פרטי באסותא שמים קטטר ?
ולגביי הנקז מה הוא לאורך כל האישפוז ? זה הנקז הכדור הזה שמצד הבטן שמלא בדם שזה ?
אויי'ש לא ידעתי את כל הדברים הללו זה נשמע כואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי את עושה ואיפה
לי23/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי חשוב להביא
עופר23/12/2010מצב רוח !
תיק תק הכל עובר!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי
אורטל23/12/2010בעזרת השם שבוע הבא ביום רביעי אצל ד'ר מחג'נה באסותא חיפה .
מתרגשתתתתתתתתתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל
נטלי24/12/2010דאגות וחששות תמיד נמצאות בראש המנותח גם עשר שניות לפני הניתוח...
אז ככה, אני הבאתי איתי פיג'מות להרגיש יותר נוח , אבל באמת שאין צורך....
הוצאת קטטר ונקז זה עניין לא נעים של כמהשניות....אבל אפשר לסבול את זה...
עם קטטר לא שמים תחתונים חחחח :)
שתהיה שבתשלום ובהצלחההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהי
אורטל24/12/2010אה לא להביא תחתונים ?......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)