מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
מקסי
ורד25/12/2010המון המון בהצלחה!
תמיד פה בשבילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף לך
מירית26/12/2010שיהיה לך ים של הצלחה אני קוראת את כל מה שאתה כותב
ואו התרגשתי בשבילך
לי יש עוד 4-5 קילו לרדת כדי שיהיו מוכנים לעשות לי שרוול ואני מנסה בשיניים לרדת
אבל בכל מקרה כל הכבוד מחזיקה לך אצבעות
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל-מתי את התחלת את המסע שלך?
מקס ברנר25/12/2010אם אני זוכר נכון-הופעתי כאן לראשונה ביולי השנה,וזה אחרי שכבר היה לי מועד לוועדה של "מכבי".זכרי-כל עכבה לטובה!
מכירה את הסדנאות של מין טנטארי?!לא הייתי,אבל אם אני מבין נכון מתרגלים שם איך להתעלס שעות בלי להגיע לשפיכה.
או סדנאות ויפאסנה-10 ימים של שתיקה!
ללמוד לחכות זה תרגיל רוחני חיוני.היכולת לדחות סיפוקים מסמנת את המעבר מילדות לבגרות.אז לנשום עמוק ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא פייר?
עופר25/12/2010עוד חודש וקצת זה לא הרבה.. זה עובר בתיק תק.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איה שולה? וכוננות לקראת הודעהמקס ברנר24/12/2010
שולה-השמיעי קול!בלעדייך אף תפוז לא יזוז!
בשובך אוכל לפרסם עדכון שכמה מבאי המקום המתינו לו.
אל תפציצו לי את המייל-אל תשלחו לי הודעות לפייסבוק (שנפתח פעם בחודש במקרה הטוב).עוד בסוף השבוע הזה ייחשפו העובדות שניתן לגלותן על הניתוח שלי.
ולא לשכוח-חג שמח לנוצרים שבקרבנו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מקס
יונית24/12/2010אני מבינה שסנטה קלאוס מביא איתו בשורות טובות בשבילך מאחלת לך כל טוב והרבה הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הברכות
דניאל25/12/2010אני מזמין את כולם לשבת לי על הברכיים,
חוץ ממך מקס ידידי, רק חודשיים אחרי הניתוח.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מקס
רוזי24/12/2010בשעה טובה ומוצלחת מבינה שאתה בדרךךך כמו כולנו מי שקורא את ההודעות חושב שאתה אחרי מהניסיון שלך פה אז שתיהיה שנה אזרחית מוצלחת ובשורות טובות לקראת השנה החדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס... תרגע מה אתה מתלהב מעצמך...
לילך.פ24/12/2010מי מפציץ אותך בהודעות???????????????????????.
גם אני מחכה לבשר לכם הודעה .... אבל בנתיים זה בבישול....
ואנחנו כולנו יהודים עד כמה שזכור לי אז עזוב את הנוצרים עם החגים שלהם יש לנו מספיק חגים משלנו....
בסוף נראה לי שנתנתח מיטה ליד מיטה :)))))))))))))))))
נשיקות לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה שולה? וכוננות לקראת הודעה - תגובה
שולה זק24/12/2010ואה...מקסי אכן דאגת לי. אני נרגשת. מתי חזרת מהסהרה? ומה שלום הגמלים שם?חחחחח.
מה דעתך לערוך תקציר על מה שהיה בפורום במהלך 8 ימים אחורה, על מנת שאוכל להצעדכן במהירות ללא פיפוס קל שבקלים.
אז ככה....חזרתי הערב מברלין המדהימה, שם הייתי "מנותקת" מהציויליזציה - דהיינו - מחשב ופלאפון ולא להאמין.....שרדתי והיה נהדר. ברלין מדהימה, השלג לבן וקר ונחמד לחזור הביתה.
מצפה יחד עם כולם להכרזתך הצפויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינקה שלי!!!
נעמי24/12/2010ברוכה הבאה, כמה שהיית חסרה, אנחנו עלה ברוח בלעדייך, כייף לשמוע שבילית טוב בברלין, שבת שלום, שלך נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה שולה? וכוננות לקראת הודעה - תגובה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה25/12/2010ברוכה הבאה. שמחתי שנהנית ושהסופה לא הצליחה לקלקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה שולה? וכוננות לקראת הודעה - תגובה - תגובה - תגובה
שולה זק25/12/2010מי שנוסע בחורף לשלג - זה בגלל האווירה והיופי. גדלתי בחו,ל וזה חסר לי כאן...וחוץ מזה שברלין עיר מדהימה (וגרמנית שפת האם שלי9 אז הכל היה מושלם.
תודה לכל מי שדאג ותודה לכל מי שהתמיד בפורום עזר ועודד. שיהיה לנו המשך שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השבה מארצות הקור
צנובר25/12/2010שמח שנהנית, ומקווה שחזרת מלאת מרץ.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסילה שלנו!!!
נעמי24/12/2010אני כבר מתרגשת, ואתה יודע שזה מכל הלב, שיהיה בשעה טובה ומוצלחת, אמן!!!!
כל טוב, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההתרגשות??
שולה זק24/12/2010נעמי ממה טאת מתרגשת? לא ראיתי שום הכרזה חד משמעית של מקס!!!!או שמא פספסתי?????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהלן ההודעה:2.1.11 -אסותא
מקס ברנר25/12/2010שרוול
ואני כבר כמעט שבוע בכלא הנשים.מתענג על "דיאטת נווה תרצה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מאמינה זה אכן קורה
שולה זק25/12/2010מקסי. באמת? אתה רציני? אתה לא עובד עלינו? באמת באמת יש תאריך לניתוח? ואתה גם תתיצב אליו? זהו תם ונשלם עידן נחריש העמוק? אחרי ה - 2.1.11 נעבור לעונת הקציר... נקצר ונשיל את הקילוגרמים.
אולי תשנה את התאריך ל- 1.1.11 - סתם כי זה תאריך יפה חחחח
בהצלחה בהצלחה בהצלחה.
אני כבר מתארת לעמי שלהודעה זו יהיו 100 תגובות (וזה בקטנה). בינתיים מר מקסי היקר, בין ארוחה לארוחה ב"נווה תרצה" יש בידך את הזמן להכין תקציר בעניני הפורום במהלך 8 ימים אחרונים....
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינקה שלי!!
נעמי25/12/2010אמרתי שיש ממה להתרגש, מקס שלנו הולך לדרך חיים חדשה, ואנחנו אתו כל הדרך, אז שהיה בשעה טובה, אמן!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאללללללה!
עופר25/12/2010כל הכבוד! בשעה טובה!! בהצלחה רבה! כולנו איתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי חסרים לך רק עמודים ספורים
מקס ברנר25/12/2010היה כאן די יבש בהעדרך.אנשים טובים ומנוסים(ליאור,עופר,דני ואחרים) השיבו למספר שאלות,אבל סך הכל היה הרבה יותר מנומנם מהרגיל.
לדעתי הפורום ישיר לך עכשו: "בלעדייך אני חצי פורום...אני בעצם כלום!"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי חסרים לך רק עמודים ספורים - תגובה
שולה זק25/12/2010מקסי ועכשיו ריגשת אותי עד דמעות. אוןף...אני נורא ריגשי שכחת...תודה תודה שככה אתם חושבים ואני שמחה שבאמת יכולה מהמעט שצברתי במהלך השנים חלוק עפ אנשים נפלאים ולעזור וקהילה שלמה שהולכת גדלה , מתרבה ומתרחבת..
תודה לכולם כי אתם הפורוםאתם הנדבכים ונעמודים והקומות והכל הכל כולנו ביחד - מרשה לעצמי להגיד פשוט נ ה ד ר י ם.
תודה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא פייר
מיכל25/12/2010הניתוח שלי רק ב8.2.11
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)