מקס סחטיין עליך !

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מקס סחטיין עליך !
    לילך.פ
    25/12/2010

לא האמנתי שאתה כזה רציני.... עקפתה אותי בסיבוב...
    פספסתי כמה שלבים בתהליך שלך אבל אני מאד מאד מאד שמחה בשבילך ... וזה קרוב מאיי פעם...איך הולכת דיאטת נווה תרצה ? אתה כל כך מצחיק אותי ....
    חופר , חופר , חופר ... היה נראה שדיאטת נווה תרצה תשגע אותך ... ופתאום כמו תותח זמן אמת את עושה הכל בשקט ובלי תלונות ... ג ד ו ל ....
    מקס ! אני גאה בך!!! בהצלחה!

אשמח לקפוץ לבקר אם תרצה...

נשיקות לילך

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקס סחטיין עליך !

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללילך,לשולה ,לנעמי ולחיי המברכים

מקס ברנר
    25/12/2010

שולה
    התאריך אמיתי-אני לא עובד עליכם!האם גם אתייצב?ימים יגידו.הזכות ל"רגליים קרות" שמורה לכולם.בינתיים אני הולך מחר לעשות עוד סדרה ארוכה של בדיקות דם ולהזמין טופס 17.ביום שלישי מרפאת מרדימים.ביום חמישי אזכרה לאבי ז"ל.יום המילואים האחרון לחודש וחצי הקרובים היה השבוע.גם במרוקו הייתי.
    כמו שכתבתי לך לפני 4 חודשים אני צועד לצלילי המתופף שלי,ולא מאמץ לי את הלו"ז של אף אחד אחר.יותר מוקדם בינואר אי אפשר היה לקבוע!נראה לי שבינתיים עמדתי בדיבורי.
    נעמי
    המפגש איתך ,בביתך, שינה לי את החיים מבחינת המוטיבציה והמחוייבות לעניין.מקווה שגם בהמשך אצליח להדבק מההתלהבות הסוחפת שלך.בתור בחור די ציני וספקן אני נזהר לא להתלהב יותר מדי,אבל הפעם זה נראה לי חיוני.ד"ש לד"ר שוורץ-מאד הרשים אותי!
    לילך
    העסק התבשל סופית במיילים ממרקש,שיחות טלפון מהמילואים, ופגישה נוספת עם המנתחת.שמועדה שונה שלוש פעמים תוך יממה.
    "דיאטת נווה תרצה"?! ממש לא קלה לי כחובב בצקים וממתקים:עייפות רבה,סחרחורות,מצב רוח דכאוני לפרקים,וכל מיני נסיונות שבורא עולם מעמיד אותי בהם:ביום המילואים האחרון הוזמנתי להכנס למסיבת הפתעה לרגל יום הולדתו של קצין בכיר-חדר מלא עוגות,מוסים,מרציפנים וכדורי שוקולד.האמת-היה סיוט!
    באחד הימים מצאתי עצמי בלי מזומנים והלכתי לחפש כספומט.בדרך אליו עברתי על פני גלידריה איטלקית,פיצריה וקונדיטוריה.גם כאן הצלחתי במלחמה, אבל הרגשתי אומלל מאד.אף אחד לא הבטיח לי שיהיה קל וזה לא!
    מה שכן-אני לוקח תוסף מזון שמפחית את התשוקה למתוק, וזה מקל את המאבק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקסילה כל הכבוד!!!!

נעמי
    25/12/2010

שוב, בשעה טובה ומוצלחת!! ללכת ברגל ימין ובראש מורם לחיים חדשים, והשם בשמים ישמור עליך מכל, אמן!!! אני אוהבת אותך ומתגאה בך, בידידות תמיד, נעמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו