מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ענו לי מנותחי מעקף אחר קשרוול בבקשהLIBIT2228/12/2010
בקר טוב.
לפני שלוש שנים נותחתי שרוול .
הקיבה התרחבה ואושרתי לניתוח נוסף או מעקף או תרסריון.
מי מכם עשה שני ניתוחים?
באיזה לבחור?
איך ההחלמה?
לפני כמה זמן עברתם את הניתוח?
האם עולים המשקל לאחר המעקף?
אשמח האם תשאירו טלפון ואתקשר וגם, אם לא קשה לכם, לכתוב לי בהרחבה.
מודה מעומק ליבי. די "מפוחדת ומבוהלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליבי
דני28/12/2010מהניסיון וההכרות שצברתי פה בפורום,
אין כאן ולו מקרה אחד, של ניתוח אחר - לאחר ניתוח שרוול.
אל תפשרי על פחות מלקבל ייעוץ מקצועי מרופא מומחה שמבצע ניתוחי בריאטריים.
כאן בפורום לא תמצאי מזור - בטח לא לפחדים וחששות.
תפני בצורה מסודרת לרופא מומחה, דרך קופת החולים,
ותעשי רק מה שמייעץ לך מנתח מומחה - שום פשרה אחרת לא רלוונטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליבי
רוזי29/12/2010תספרי לנו בפורט בבקשה כמה היית לפני הניתוח כמה ירדת וכמה את היום היום ואם יש מחלות מסביב נשמח לשמוע תןדה משראולת 9 חודשים רוזי זבטאני גם בפייס בוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליבי
ליאור29/12/2010כמו שאמרו לך כבר , המנותחים שעברו פה 2 ניתוחים הם בדרך כלל טבעת ואחרי שרוול או מעקף , אין כאן כאלה שהשרוול הוא ראשון.
אני מאמין שכמו ש"מנצחים " את השרוול אפשר לנצח גם ניתוח מעקף , כך שלפני שת הולכת לניתוח נוסף כדאי שתבדקי מה גרם לזה שהגעת לזה , וכולנו פה נישמח לשמוע וללמוד וכמובן לדעת איך להמנע מזה .
ההחלמה מניתוח המעקף דומה להחלמה מניתוח שרוול , בתנאי שכל הניתוחים מבוצעים בלפרסקופיה .
בקומונת "מעוקפים" בתפוז , יש בחורה שעברה את שלושת סוגי הניתוחים _ טבעת , שררול ומעקף תריסריון , נדמה לי שקוראים לה עדי .נסי למצוא אותה ולקבל ממנה פרטים נוספים.
כמו שכבר ביקשו פה , נישמח לשמוע מה גרם לך לעלות במשקל , מתי התחילה העליה , כמה ירדת לפני העליה , ועוד פרטים .
יום טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)