מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לכבוד השנה החדשהעופר29/12/2010
השנה החדשה שבאה עלינו לטובה בפתח ואני רוצה לאחל לכולם, לותיקים, לחדשים וכמובן לכאלו שעוד טרם שם אבל אוטוטו (מקס) ... שנה נפלאה , שנת בריאות ואושר.
ובנימה זו פניה לשולתנו, מקס עובר ניתוח ביום ראשון... חודש וחצי אחרי הניתוח נראה לי זמן טוב לקביעת פגישת פורום ולכן, אמצע פברואר (שזה גם חופשת סמסטר מבחינתי) באיזה ערב קט אולי נשב כולנו על ארוחת ערב מפנקת במקום לא ידוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לפני 8 בפברואר
דניאל29/12/2010כשאני חוזר מארה"ב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר איזה מקום לא ידוע ?
לילך.פ29/12/2010אתם אצלי ב"ה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מקובל
עופר29/12/2010כבר היינו אצלך...
אני חושב שתורי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכבוד...
לילך.פ29/12/2010אתה בצפון נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכבוד... - תגובה
שולה זק29/12/2010לילוש....הר אדר...ליד אבו גוש. מקום מדהים ומהמם
מ ו מ ל ץ!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה...
לילך.פ29/12/2010אז נשאר רק שתקבעו פגישה סובבת יום חמישי וכך חגוש ואני כבר נשאר לסופ"ש ....באיזור... למרות שעדיין ההיתי מעדיפה אצלי... וואי אם פעם שעברה נדלקתי על עופר נראה לי שעכשיו אני יתמוטט....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי מכות ןבלי דם נגיע לאן שתגידו
שולה זק29/12/2010עופר, לילך וכל השאר
רעיון מצויין.
כבר מתרגשת ואני מניחה שכל מי שהיה במפגש אצל לילך (אי שם בקצה העולם שמאלהחחחח) כבר מחכה בהתרגשות לאיחוד המחודש ולכוחות החדשים שיחברו אלינו.
תגידו חבר'ה.....מי יכול לדמיין את הדיווחים של מקס אחרי הניתוח? על מה יחפור? ואל תשכחו - אצלי הכל רשום - אחרי שנה להוכיח לו כמה טעה!!!!
אז באמת שתבוא עלינו ואלינו שנה אזרחית בריאה, שקטה וטובה.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תתפללו להצלחת הניתוח שלי
מקס ברנר29/12/2010כל אחד בדרכו להשתדל למען הזולת
אח" תוכלו ללמד אותי מה לאכול,ואיך לעשות ספורט,ותנחמו אותי אם יהיו לי מיחושים.
ב"חנויות של רגילים" ממילא לא אוכל לקנות עד להפחתת 35 קילו בערך,כך שלא תצטרכו לשאול אותי על "פוקס","קסטרו" ושאר נפיחות שעמום שכאלה.
ואם אהיה מאושר חצי מנעמי,מחוייב שליש משולה,וקצב ההורדה שלי יהיה רבע מזה של עופר-נראה לי שאהיה מרוצה בהחלט! מקווה להישאר קול ייחודי בציבור הכבדים והשמנים בדימוס.
ועד שאשקול כמו דני נכון לאתמול -ייגררו כבר את הגמל מהסהרה לבית החרושת לנקניק!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תתפללו להצלחת הניתוח שלי - תגובה
שולה זק29/12/2010ברור שהניתוח יצליח!!!!!!
קראת בפורום שלנו על ניתוח שלא הצליח??????? כאן רק הצלחות ואופטימיות.
אתה תהייה שיא ההצלחות. אתה תאכל ותתעמל ותקנה בגדים ותרד בקצב מסחרר ואף תספיק להציל את הגמל מתעשיית הנקניק.
חרשת ועדרת אותנו במשך חודשים...זכינו להכירך ונשארנו בחיים!!! נראה לך שנוותר עליך בקלות כזו בגלל 3-4 חתכים קטנים?????
אין לי התנגדות שיהיה כבר 3.1
לילה טוב
ממני בהערצה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס בוקר טוב
שרה מ.30/12/2010אני מבינה את ההתרגשות והחששות שלך לפני הניתוח, באופן כללי ובמיוחד עם כל הבעיות הרפואיות מסביב שאתה סיפרת לנו בפורום, אולם בעזרתו של הבורא ושליחיו הרופאים, אתה תיראה שהכול יעבור בשלום, ולפני שתבין מה קורה לא תאמין שהישלת בין 7 - ל -10 קילו, וכל המיחושים של אחרי הניתוח עברו.
מאחלת לך שתצליח בניתוח, ושתעבור אותו בשלום, תחזור בשלום למשפחתך האוהבת, ולמשפחת המשורוולים האוהבת והתומכת.
בברכת סוף שבוע טוב וניפלא ושלוו שיעבור עליך ועל אישתך בלי הרבה מתחים ולחצים על יום ראשון הקרב ובא, ובברכת שבת שלום בריאות איתנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ביום ראשון עוברת את הניתוח
טלוש29/12/2010טבעת. בהצלחה למקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובהצלחה גם לך טלוש.
שרה מ.30/12/2010בברכת סוף שבוע מוצלח רגוע ושלוו, ובראיות איתנה ועם :) ענק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)