מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חברי היקרים יש לי שאלה אנא ענוליאתול30/12/2010
היי חברה !
אני אומנם חלשה מכדי ליכתוב בפורום אך אני קוראת אותו וקיבלתי את כל האיחולים שלכם שנגעו מאוד לליבי.
כזכור אני אחרי ניתוח שרוול שנעשה במקביל למל ב 22.12 השאלה שלי היא האים זה טבעי שאני משלשלת בין 2-4 פעמים ביום ? רק אתמול התחלתי לאכול מעט גבינה לבנה ובזהירות אך את השלשולים אני מושכת כבר מספר ימים.
תודה על כל עזרה שתבוא.
אוהבת, ליאת משורוולת טריה..... חהחהחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה קרה גם לי...
דני30/12/2010אין לך מה לדאוג,
בעוד שבועיים תתחילי להתפלל שיהיו לך יציאות,
יהיו לך מצבים שאין לך יציאות 3 ימים או יותר.
תמשיכי לאכול עפ"י מה שמוגדר,
אל תשכחי את כמות הגלוקוז שקיבלת דרך האינפוזיה בבית החולים,
שהגוף "מתפטר" ממנה.
תהיי חזקה - זה משתלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגעת אותי נשמה!!!!!
ליאתול30/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברי היקרים יש לי שאלה אנא ענו - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה30/12/2010שנויים בהרגלי יציאה אם זה שלשול או עצירות יכולים להיות לאחר ניתוחים בריאטרים. זה נגרם לרוב עקב שנוי בהרגלי אכילה ושנויים הורמונלים. לרוב זה מתאזן לאחר שבועיים שלושה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליאת המשורוולת
שולה זק30/12/2010אם את רואה שהשלשולעם ממשיכים, אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה. יתכן ויש לך וירוס (טוב שאין לך עצירות).
עם שלשול רצוי להמעיט במוצרי גבינה. תנסי קצת פירה ומרק ובכלל להרבות בשתיה.
תרגישי טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולכם....
ליאתול30/12/2010הצלחתי לתפוס רופא מהמחלקה הכירורגית בסורוקה שם נותחתי והוא ביקש להיבדק ע"י רופא מהחשש להתיבשות.
זה לא וויראלי מפני שאין עוויתות או משהו כזה פשוט יש צורך לשירותים ואז הצואה היא מיימית.
אגש עוד היום לרופא המשפחה כדי לשלול התייבשות.
כיידוע אני שותה בין 8-10 כוסות אך כמעט ואין שתן.
אעדכן בהמשך.
אוהבת את כולכם , אתם גלגל ההצלה שלי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת
צנובר31/12/2010גם לי זה קרה וקצת נלחצתי, התקשרתי למנתח שלי והוא אמר לי שזה לגמרי נורמלי ומסתדר.
כמו שדני כתב לך, בעוד שבועיים תשכחי את זה קרוב לוודאי.
ועוד מעט גם תרגישי שאת מתחילה להתחזק. אל יאוש בטוח שאת בדרך הנכונה.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)