מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח חוזרמיכל30/12/2010
לפני 20 שנה עברתי ניתוח קיצור קיבה עם טבעת אצל ד"ר חיימוב בבי"ח השרון בהצלחה. אך עם השנים השמנתי שוב. ושוב עשיתי דיאטות וחוזר חלילה. בשנה האחרונה אני נאבקת בירידה במשקל אך מתקשה מאד לרדת.
אני שוקלת בסביבות 125 ק"ג וגובהי 125 ס"מ.
התחלתי להתעניין באפשרויות הקיימות לפני:
איפה לדעתכם כדי להתייעץ אני חברת קופ"ח כללית. לצערי פניתי לאסותא והבנתי שהמושלם מממן רק 11.000 ש"ח מתוך 70.000 של הניתוח.
אין לי ביטוח פרטי ועלי לחזור לבית חולים איכילוב/ השרון..
מה סדר גודל של ההמתנה?
במשפחתי הסטוריה של סכרת2 ואם לא אשגיח אני אחלה. הלוואי והייה מרפא למחלה זו ללא התערבות כירורגית אך אני מבינה שאין ברירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חוזר - תגובה
שולה זק30/12/2010שלום לך,
כחברת כללית, עליך לברר בקופה לאן את מקבלת התחייבות
בית חולים השרון ואיכילוב בהחלט בסדר גמור, כמו שאר המרכזים.
עליך לקבוע תור למנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים, ולהתיעץ איזה ניתוח מתאים לך בהתייחס לניתוח הקודם שעברת.
זמני ההמתנה שונים מבית חולים לביחת חולים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למיכל
אורנה LVIAA30/12/2010היי מיכל גם אני חברה בכללית למרות שעברתי את הניתוח באופן פרטי
אבל קופ"ח כללית עובים עם מדיקל סנטר תתקשרי אליהם והם ישלחו לך בפקס או במייל רשימת רופאים שנמצאים איתם בהסדר ובמידה ואת רוצה לעבור את המיתוח במדיקל קחי בחשבון את ההשתתפות העצמית שעלייך לשלם ובנוסף המנתחים שם הם מנתחים שעובדים בבית חולים ציבורי כמו איכילוב ותל-השומר ללא עלות רק טופס 17.
שיהיה בהצלחה. אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
מיכל31/12/2010האם תוכלי לפרט מי ניתח אותך, מה היו השיקולים בבחירת המדיקל סנטר ומה היתה העלות של הניתוח בסופו של דבר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למיכל
אורנה LVIAA31/12/2010אני נותחתי באופן פרטי באסותא ת"א אצל ד"ר רזיאל. ביטוח רפואי של כלל.
ובמידה ואת רוצה להיתנתח בבית חולים פרטי כמו מדיקל סנטר את צריכה ליצור קשר עם הקופה והם שולחים לך רשימת רופאים בהסדר + עלות ההשתתפות שתיצטרכי לשלם . במידה ויש לך שאלות נוספות את יכולה להתקשר ואשמח לעזור
שבת שלום אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח חוזר - מחדדת הנושא
שולה זק31/12/2010שלום מיכל,
עניתי לך כבר ואחדד את הנושא גם לגבי הניתוח באחד המרכזים הפרטיים.
כידוע לך הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והן ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים. לפני מה שרשמת, נראה לי שאת עומדת בקריטריונים (אולי טעית בקשר לגובה 125 סמ'?).
מאחר ועברת ניתוח לפני 20 שנה כדבריך, צריך לבדוק איזה ניתוח ניתן לעשות לך, האם ניתן בכלל לעשות ניתוח לה פריסקופי ללא פתיחת בטן? האם ניתן לעשות שרוול. אני מנותחת ותיקה עם ניתוח מסוג SRVG ולא ניתן לעשות שרוול למקרה וארצה ניתוח חוזר, אלא מעקף.
אני ממליצה, מניסיוני הדל, תפני לכירורג בתחום ניתוחי הקיבה, דרך הקופה - לאן שאת מקבלת הפניה . תתעיצתי איתו, תעברי בדיקות ואחר כך תחליטי איפה את רוצה להתנתח, הרופאים המנתחים בביתי חולים ציבוריים הם אלה המנתחים גם במרכזים הפרטיים. הכל עניין של כסף. לאחר שתהיה לך תמונה מולך, לגבי מצבך, איזה ניתוח ומה מומלץ תתחילי לשקול היכן לעבור הניתוח.
תוכלי להתקשר בכל עת ואשמח לעזור.
שבת שלום ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבטיחה לעדכן תודה לכן
מיכל31/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)