מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קצת אופטימיות בהתקרב המועדמקס ברנר30/12/2010
ראשית-כל תוצאות בדיקות הדם שנדרשתי להן לפני הניתוח הגיעו נכון להערב,ובסה"כ הן לא רעות בהתחשב בגורמי הסיכון הידועים לכם.
שנית-אני די מופתע ממידת המשמעת שלי בשמירה על דיאטת "נווה תרצה" (לאחר שאושרו לי קצת הקלות).לראשונה בחיי-לפחות מאז גיל 5-לא אכלתי במשך 12 יום עוגות,קרואסונים,בורקאס,פיצה,ריבה,פסטה ודומיהם.נכון,קל לא היה,אבל אני די מתגאה בעצמי.גם ירדו כמה ק"ג אבל זה לא העיקר אלא רק תוצר לוואי.נקווה שהכבד התכווץ מספיק כדי לאפשר ניתוח קל ונעים.
שלישית-אני מודה לכם על העידוד ועל העצות הטובות.דיברתי עד כה עם שולה,עופר ומל,ועוד נתכנו עלילות.
רביעית-אני מתקדם באופן משביע רצון בטבלת המשימות שהיו לי ללפני הניתוח,ומה שלא אשלים עד יום ראשון בבוקר ייצטרך לחכות לאחרי שובי.
ולא לשכוח לשלוח לי אנרגיות חיוביות ביום ראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידידי
עופר30/12/2010המון הצלחה!
אנחנו איתך לאורך כל הדרך.
מצפים לשובך בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפע בריאות והצלחה בניתוח
ליאתול30/12/2010אני נותחתי באותו יום כמו מל כלומר 22/12 .
מאחלת לך החלמה טובה לפחות כמו שלי לאחר הניתוח.
שיהיה בהצלחה!!!!!!
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהים של הצלחה
מירית31/12/2010מחזיקה לך אצבעות הצלחה בריאות ורק אושר
אני שואבת ממך כוחות גם אני צריכה להיות בדיאטת נווה תרצה איך שקראתם לזה כדי לרדת עוד קצת לפני שמסכימים לעשות לי משהו
בהצלחה שוב ומחכה לעדכונים שאחרי
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנרגיות חיוביות.......
דניאל31/12/2010חיובי כפול חיובי = חיובי
שלילי כפול שלילי = חיובי
פרוטון פרוטן - לא אלקטרון
הכל חיובי - כל השבת חיובית....
ככה יהיה גם ביום א'
בהצלחה גבר, אני מחכב לך בקריית ספר (שתי ספרות),
שתגיע במהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון אנרגיות חיוביות
צנובר31/12/2010זה כבר ממש קרוב, שיהיה המון בהצלחה, החלמה מהירה וקלה, והעיקר תרגיש טוב ובמהרה קליל.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)