מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
ליאתול
לי04/01/2011תודה ,באמת שכחתי לצין למי ההודעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחפשי ליאת ולצמן
ליאתול04/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מציאת מנתח ממוחה לניתוחי שרוולסהר שרון30/12/2010
שלום רב,
אנא יעצו לי כיצד אוכל למצוא רופא המתמחה ובעל ניסיון בניתוחי שרוול (השמנת יתר) העובד עם קופ"ח כללית?
תודה מראש
סהר שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציאת מנתח ממוחה לניתוחי שרוול - תגובה
שולה זק30/12/2010שלום סהר
לא ציינת אזור מגורים - כחבר כללית עליך לפנות למרפאה בה אתה מטופל ולברר לאיזה מרכז רפואי אתה יכול לקבל התחייבות (טופס 17).
כל המנתחים הם מנוסים וטובים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצת מנתח שרוול באזור אשדוד
סהר שרון01/01/2011ראשית, תודה על התגובה המהירה.
הרופא המטפל בי בעצמו ביקש ממני בעצמו, למצוא מנתח מומחה מומלץ דרך אתר זה.
אני גרה בקריית מלאכי ולכן אבקש המלצה ל מנתח מומחה ומנוסה החל מאזור אשדוד ועד תל-אביב כולל.
נ.ב - רופאי ציין כי מצבי קריטי ולכן אין ביכולתי לחכות בתור הצפוי - כשישה עד שמונה חודשים, וכן הוא ממליץ לי להשקיע 1600 ש"ח בפגישה פרטית עם הנ"ל על מנת להאיץ את התהליך ככל האפשר. (כמו כן, ציין עוד כי לא מספיק למצוא מרכז רפואי העובד עם קופ"ח כללית, אלא רופא מסוים בתוך מרכז מעין זה שעובד עם הקופה.)
תודה מראש
סהר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבה נעשה סדר
שולה זק01/01/2011הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים ועובר את הניתוח בבית חולים ציבורי.
כחבר כללית, עליך לברר לאן הקופה שלך, באזור מגוריך, נותנת לך התחייבות ולפי זה לנווט את עצמך.
עליך לפנות לרופא מנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים - טבעת, שרוול, מעקף.
מרבית הרופאים המנתחים בבתי חולים הציבוריים מנתחים גם במרכזים הפרטיים.
כל המנתחים הם מנתחים מומחים בתחום ומעולים.
אם ברצונך לזרז ולקצר את התור במרכז פרטי עלות השתתפות עצמית, נעה בין 7000 ש"ח ל- 15000 ש"ח תלוי בביטוח שיש לך - מושלם או פלטיניום.
אם יש לך ביטוח רפואי פרטי אתה יכול להפעילו בעלות השתתפות עצמית מינימלית.
מקווה שעזרתי ואשמח להמשיך לעזור.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גרה באשדוד
לי02/01/2011ונותחתי בסורוקה באר שבע
והתהליך לקח כמעט 3 חודשים
ואני יודעת שבקפלן פתחו מרפאת השמנה ושם התורים יותר קרובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גרה באשדוד - תגובה
שולה זק02/01/2011בוקר טוב
נסון בקפלן יש מרפאה וגם בוולפסון
תראי לאן את מקבלת התחייבות והתור יותר קצר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גרה בגדרה ונותחתי בסורוקה
ליאתול02/01/2011בסורוקה כל התהליך לקח לי חודשיים וחצי ואני אחרי....... נותחתי לפני פחות משבועיים וממליצה בחום רב על סורוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מוצאת אותך בפייסבוק
לי04/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מוצאת אותך בפייסבוק - תגובה
שולה זק04/01/2011את מי חיפשת בפייסבוק ולא מצאת? אולי אוכל לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)