מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חברים יקרים אני מצרפת תמונה עדכניתאורנה LVIAA31/12/2010
לשנה החדשה פחות 15 ק"ג שיהיה לכולם שנה טובה מלאה בבריאות ושמחה
והצלחה לאלישע היקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנההההההההההה
רוזי31/12/2010אני בהלם את לא מבינה איזו פצצה אתתתתתתת ירדת יפה מאוד גהה בך גדולה מהחיים אחלה שתיהיה לך בבריאות אושר הצלחה לך ולבני ביתךךךךךךךךךךךךךךךך אוהבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברים יקרים אני מצרפת תמונה עדכנית - תגובה
שולה זק31/12/2010אורנה יקירתי,
אחלה של בחירת זוית צילום. סוף סוף את עוברת בפתח הדלת חחחחח - זה מה שרצית להגיד לנו אהההה.
את נראית נהדר ובאמת יש כבר על מה להחמיא (גם התספורת הולמת)
שבת שלום ושנה של בריאות והתגשמו הכל
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה כ"כ שמיחה להכירך.ניראת ניפלא
מל31/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי כפרה יופי
לילך.פ31/12/2010את בכיוון הנכון.... פתאום את נראת גבוה יותר... גאה בך מאד!
את רואה שהמשקל יורד .... אין חוכמות ... זה חשבון מתמטי פשוט...
בהצלחה בהמשך... נתראה כנראה בשני או שלישי... נשיקות נשיקות ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך בשבילך
עפרה01/01/2011שלום,
מכל "הר געש" בפורום ותגובות "בצרורות" עוד לא הבנתי את לפני או אחרי ניתוח ...?
יש לי ביקור ב- 5.01 בבית חולים השרון אצל ירון מינץ ואני במתח כאילו אני על שולחן הניתוחים....
אשמח לשמוע ממך.... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שלילך תענה לך
שולה זק01/01/2011לילך לפני ניתוח. היא עומדת לעבור אותו בבית חולים השרון.
לילך היתה לפני כמה חודשים, ממש לפני ניתוח שנדחה/התבטל מסיבות שונות.
להתרגש ,לחשוש ,לפחד - זה אנושי. מותר לך. בשביל זה אנחנו כאן לנסות לספק כמה שיותר מידע ולנסות להרגיע.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנהההההה ואיייייייייי
ריקי31/12/2010יווו אני בהלם איך דברים יכולים להשתנות בחיים אישה מדהימה שכמותך. אישה חזקה אני מאחלת לך שיהיה לך את כל האושר שבעולם כי מגיע לך. את מלכה ותמיד תחשבי ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני יכולה לראות איך נראית לבי
ליאתול31/12/2010איך ניראת לביאה אמיתית........ כל הכבוד אני אחרייך....
המון הצלחה בהמשך הדרך!!!! אני ליאת מהפייסבוק וכשארד מספיק אאזור אומץ לשים גם תמונה שלי!!!
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ליאתול
אורנה LVIAA31/12/2010ובהצלחה בדרכך החדשה ושנה טובה
לביאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה
נטלי01/01/2011את פשוט מדהימה ונראית נהדר.....בהצלחה בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה'לה כמה שאת יפה!!!
נעמי01/01/2011כל הכבוד לתמונה, איזה כייף לשלוח תמונות ולהראות את השנוי הגדול.
כל טוב, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)