מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שנה אזרחית טובה לכולם.אהרון01/01/2011
שלום לכולם
להזכיר למי ששכח אותי עברתי ניתוח לפני 7 וחצי חודשים בבית חולים זיו בצפת.
הורדתי 35 ק"ג מאז ..שברתי את כל הסטטיסטיקה של 60 אחוז מעודף משקל.
אני משתדל ללכת 3-4 פעמים בשבוע בין 5-6 ק"מ, התחלתי עם 125 ק"ג ועכשיו 90 ק"ג
נראה אחרת לגמריי-מרגיש אחרת לגמריי ...אבל יש כמה נושאים שהייתי רוצה לשתף.
1. אני לא כל כך מתחבר לדיטאנית של קופת חולים מכבי - אין לי כימיה (זאת לא הדיטאנית החמודה של אסותא).
2. האם חשוב להמשיך עם דיטאנית ? או שניתן להתקדם עצמאית ללא ייעוץ פעם בחודש חודש וחצי ?
3.אני רוצה להמשיך לרזות ולהגיע עד 70-80 ק"ג ...נראה לי סביר...כולם לא מפסיקים להעיר לי, שזה יותר מידי, שאני הולך ונעלם, די מספיק עם הדיאטה,תתחיל לשמור.
ועוד ועוד .
הדיטאנית אמרה לי לא להתייחס פשוט להתעלם קצב הירידה במשקל שלי סביר לחלוטין,והיא לא רואה שום דבר חריג.
מה לדעתכם צריך להיות הכיוון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהלות לאורך זמן
שולה זק01/01/2011שלום אהרון,
כל הכבוד על הירידה היפה וההתנהלות הנכונה שלך.
אני חושבת שמעקב דיאטנית חשוב ביותר לפחות בשנה הראשונה. אתה לא צריך לצאת עם הדיאטנית לסרט ולא לשבת בארוחה משפחתית חחחחח. חשוב שתיתן לך את הכיוון איך לאכול ומה לאכול ואת רשימת הבדיקות התקופתיות שחשוב שתעשה. להתיעץ איתה לגבי מרכיי התפריט אם משהוא לא מוצא חן בעיניך או לא מסתדר לך.
לגבי הירידה במשקל. אתה צריך לעשות מה שטוב ונכון בעיניך. אל תכח שהגוף משתנה, מעצב עצמו מחדש ולא תמיד מחוגי המשקל מראים על ירידה אבל ההיקפים יורדים. בגלל זה חשוב להתמיד בפעילות גופנית ותפריט מאוזן.
כדאי גם להתיעץ עם רופא המשפחה ולשתף אותו בהתלבטויות.
שנה טובה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אהרון
ריקי01/01/2011אל תסתכל על מה שאומרים הירידה שלך יפה מאד. ואם אתה חושב שאתה צריך לרדת עוד אז לאט לאט תרד ואל תחשוב מה שהם אומרים זה מה שאתה מרגיש. לגבי הדיאטנית אני כבר 8 חודשים אחרי הניתוח וכבר חצי שנה אני בלי דיאטנית ואני מרגישה ממש רע שאני לא הולכת . אני מחר הולכת להזמין תור אליה. שאלה לי אלייך אתה מרגיש שאתה אוכל אותו הדבר כמו בתחילת הניתוח או שהקיבה שלך קצת היתרחבה ואתה אוכל יותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שאני אמשיך ללכת
אהרון03/01/2011כרגיל אני מקטר והולך ...מקטר עושה.
לריקי ברור שאני אוכל קצת יותר מההתחלה..אבל ממש קצת יותר.
מה גם שאני מנסה מאד להתמיד עם הליכה ולשלב ריצה (עכשיו אני יכול)
חוץ מקור כלבים שיש פה בצפון בימים האחרונים.
מה שלמדתי עד עכשיו זה לאכול מסודר.
7 בבוקר מולטיויטמין. ונס קפה בעבודה .
10 -בבוקר כריך קטן -משלוש של סנדביץ
13:00 - ארוחת צהריים- קטנה אבל ארוחה מסודרת בשר ותוספת.
17:00 חצי כריך שני ואולי עוד מעדן עד 18:00
וזהו בעיקרון- שאני חוזר הביתה יושב עם הילדים לאכול משנורר משהו קטן כי לא נכנס כמעט כלום.
בלילה קפה ועוגייה -
שמתי לב שנכנס בקלות עוגיות מה שאוכל לא נכנס וזה בעיה רצינית.
עוגיות עוגות תמיד כקינוח לאחר ארוחה אחרת אין סוף לזה-ופה הפחד הגדול.
הדיטאנית שלי מאשרת לי לאכול עוגיות בערב עם הקפה במקום ארוחת ערב שגם ככה לא נאכלת !!
שאני מסתכל על תמונות ישנות וחדשות יש הבדל תהומי -אני מסתכל ב פייסבוק ורואה דברים שלא מאמין איך הייתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
שולה זק03/01/2011אהרון - אתה מתקתק כמו שעון שוויצרי.
יישר כח והצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אהרון
ריקי04/01/2011חפש אותי בפייסבוק.אני ניקראת ריקי פרבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)