מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לד"ר מחגנהריקי02/01/2011
אני נותחתי לפני כ 8 חודשים אם ירידה של 43 קילו. היום שוקלת 65 קילו. אני מרגישה שהקיבה שלי התרחבה ואני יכולה לאכול כפול ממה שהייתי אוכלת בתחילת הניתוח.האם זה טיבעי?התחלתי לאכול מתוק אולי בגלל זה?שמעתי על עוד כמה שמתלוננים. האם זה בגללי אני לא בסדר? אני ממש מדוכדכת ואין לי מצב רוח.אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ריקי
ליאור02/01/2011אם את אומרת ששמעת על אותה תופעה אצל עוד כמה - זה אומר שאצלך הכל בסדר ...
עד עכשיו הכל היה "קל ופשוט", עכשיו מתחיל השלב הקריטי והקשה יותר - לשמור על ההישג שהשגנו עד עכשיו.
סביר להניח שאחרי 8 חודשים הירידה די מאוד איטית או שבכלל נפסקה , חשוב להקפיד לא להגרר למתוקים כדי לא להתחיל לעלות .
חושב שזה הזמן לפנות שוב לדיאטנית , לתפריט חדש מותאם לקיבולת החדשה , ואלי גם להצטרף לאיזו קבוצה מתאימה .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאכול זה לא פשע
שולה זק02/01/2011אהלן ריקי
כמו שכתבתי לאכול זה לא פשע. מותר לאכול ואף רצוי לאכול. החשוב זה לאכול שפוי ולא לטרוף. להמשיך להשתמש בכלי שהעניקו לנו ע"י הניתוח ולשנות ולהטמיע הרגלי אכילה שונים וחשיבה אחרת. לא עוד האוכל מרכז החיים. 8 חודשים זה זמן קצר. צריך עדיין חיזוקים כמו ביקור אצל דיאטנית, קבוצת תמיכה וכמובן פעילות גופנית.
אני כמעט 10 שנים אחרי הניתוח וממשיכה להתמודד. יש עליות ויש ירידות, אך אין את הנפילות שמהן קשה לחזור לתלם. אז אם חשבת לעזוב את הפורום....תשכחי מזה!!!!! חחחחח ואם חשבת "לסחוט" מחמאה" הנה זה בא - ירדת יפה ואת נראית נפלא ועל כך יעידו כל מכרייך בפורום ומחוצה לו. תמיד את מוזמנת להתקשר ואשמח להקשיב ולעזור.
שנה טובה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהה לכולכם.
ריקי03/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)